Menu
RSS

unnamed

Cs i PSC expressen la seva preocupació davant del pacte de govern entre ERC, JxC i NMC

Cs i PSC expressen la seva preocupació davant del pacte de govern entre ERC, JxC i NMC

Les dues principals forces que es quedaran a l'oposició el pròxim mandat, Ciutadans i PSC, han fet pública la seva preocupació davant del pacte de govern que han anunciat aquest dimarts ERC, Junts per Cambrils i l'NMC. Un acord que ambdós partits han relacionat amb el supremacisme.

El cap de llista i nou portaveu de la formació taronja a Cambrils, Juan Carlos Romera, ha titllat aquest pacte tripartit de "continuista, supremacista i rupturista" i ha explicat que havien iniciat negociacions amb el PSC, NMC i PP "per treballar una alternativa constructiva amb una àmplia majoria per a Cambrils, amb partits consolidats i amb projecció autonòmica, estatal i europea".

En aquest sentit, ha criticat Oliver Klein "per la seva falta de voluntat de diàleg i la insistència de l'alcaldia com a condició prèvia a qualsevol negociació" i ha lamentat que "finalment Klein hagi anteposat els seus interessos personals als interessos de tots els veïns de Cambrils".

Romera ha insinuat que l'acord entre les tres formacions ja estava tancat abans d'anar a les urnes. A més, ha criticat el govern actual per no respectar, afirma, "la neutralitat política ni als seus veïns amb simbologia partidista en els espais públics de tota la ciutat".

Des del PSC també han emès un comunicat on expressen "la nostra preocupació pel futur amb un acord d'aquesta naturalesa, en el què ja s'ha dit que posarà el país per davant del municipi". "Estem davant d'un acord que no és programàtic, un acord que no té en ment el benefici col·lectiu de la ciutadania, posant per davant a les persones", han advertit els socialistes.
 
La formació encapçalada per Ana López afirma que "episodis de supremacisme poden fer que Cambrils es ressenteixi" i veu preocupant que "a partir d'ara el nostre ajuntament, la nostra ciutat turística, posi per davant les banderes per damunt de la neutralitat institucional la qual  en aquest mandat ens hem encarregat de mantenir, no sense dificultats".

Tanmateix, el PSC ha lamentat que "sembla que han perdut les formes, uns per conservar la cadira i d'altres per aconseguir després de 12 anys poder seure-hi". Assegura que al llarg de dilluns van obrir negociacions per buscar una majoria alternativa i considera que "l'elegància a l'hora d'establir unes normes de negociació forma part també del desitjable en política per no caure més en el descrèdit".

Darrera modificació elDimecres, 29 Maig 2019 14:07

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web