Menu
RSS

unnamed

Poblet s'acomiada dels vila-secans amb una carta: 'Em sento honorat'

Poblet s'acomiada dels vila-secans amb una carta: 'Em sento honorat'

Els veïns i veïnes de Vila-seca han rebut aquest dijous una carta de comiat de qui ha estat el seu alcalde els últims 26 anys. Josep Poblet, que cedirà la vara de batlle el pròxim 15 de juny, s'ha adreçat al conjunt de la ciutadania "emocionat i sobretot envaït d'una immensa gratitud".

"No és fàcil dir-vos adéu, ni és senzill posar fi a una trajectòria tan llarga, acompanyada sempre del vostre suport majoritari", reconeix l'alcalde, que diu sentir-se "honorat per la gran confiança que m'heu donat".

En la seva missiva, Poblet afirma que "acostumats a punts i seguit, poques vegades prenem la decisió de fer un punt i a part", com ha fet ell 32 anys després d'entrar com a regidor a l'Ajuntament.

L'encara alcalde en funcions assegura que deixa la política "amb el ferm convenciment de cedir el pas a les noves generacions, de fer el meu relleu en el projecte que anem dibuixant entre tots, de facilitar un nou impuls a favor d'aquesta Vila-seca feta amb la il·lusió de moltes generacions".

Poblet agraeix en el seu escrit la tasca de totes les persones que li han acompanyat en els successius governs municipals, així com "totes les aportacions crítiques i visions diferents que han enriquit la nostra manera de procurar sempre una ciutat millor".

 

Darrera modificació elDijous, 30 Maig 2019 13:26

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web