Menu
RSS

unnamed

Vila-seca en Comú i Decidim rebutgen un govern alternatiu al de Pere Segura

Vila-seca en Comú i Decidim rebutgen un govern alternatiu al de Pere Segura

Vila-seca en Comú i Decidim Vila-seca no estudien cap aliança amb Ciutadans per desbancar Pere Segura de l'alcaldia de Vila-seca. Així ho han anunciat després que, aquest dimarts, TAC12 publiqués que les tres forces que van quedar per darrere de Vila-seca Segura a les municipals haurien iniciat converses per formar un govern alternatiu.

Ambdues formacions ja van deixar clar quin era el seu posicionament després de conèixer els resultats electorals. També Ciutadans va admetre llavors que el paper dels seus cinc regidors seria a l'oposició. Així les coses, tot i que li falta un regidor per tenir la majoria absoluta i hauria de recórrer a la segona volta, Pere Segura es convertirà aquest dissabte en el nou alcalde de Vila-seca.

El comuns agraeixen la predisposició de Segura per negociar una entrada al seu equip de govern, però insisteixen que romandran a l'oposició quatre anys més. "Per coherència i respecte a les nostres conviccions, a la nostra militància i als nostres votants", han defensat a través de les xarxes socials.

Per la seva banda, Decidim manté la incògnita sobre quin serà el seu paper en el pròxim mandat. Sobre la possibilitat de donar suport a Segura en la investidura d'aquest dissabte o d'entrar amb ells al govern municipal, la formació no aclareix res i es remet a la seva assemblea.

A través d'un comunicat, el partit que lidera Josep Forasté obre la porta a un pacte entre totes les forces plenàries per definir el pròxim cartipàs municipal. Un acord "que veiem proper", asseguren.

La formació municipalista afirma que fins aquest dilluns no ha mantingut cap trobada formal amb cap altre partit després de les eleccions. De cara a una hipotètica aliança, Decidim posa com a límit "la defensa dels nostres valors" i posa en dubte que Vila-seca Segura i el PSC hagin tingut en compte els seus després de signar el pacte de govern.

Darrera modificació elDimarts, 11 Juny 2019 20:17

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web