Menu
RSS

unnamed

ERC, Junts i NMC es reparteixen les regidories de Cambrils

ERC, Junts i NMC es reparteixen les regidories de Cambrils

Els tres partits que conformaran el nou govern municipal de Cambrils a partir d'aquest dissabte, ERC, Junts per Cambrils i Nou Moviment Ciutadà, han anunciat quines són les àrees que comandarà cada formació els pròxims quatre anys. Tot i que encara no han desvetllat els regidors que ocuparan cadascuna de les 12 regidories que tindrà l'equip de govern, aquest divendres han fet públic com es dividià el cartipàs municipal.

D'aquesta manera, ERC, a més de l'alcaldia, es farà càrrec novament d'Hisenda, Govern obert i Atenció ciutadana (fins ara Transparència i Noves Tecnologies) i Educació i Polítiques actives d'ocupació. Com a novetat, els republicans, amb dos regidors més que aquest mandat, assumiran les àrees de Cultura i Festes i Benestar Social.

Pel que fa a Junts per Cambrils, la formació liderada per Lluís Abella manté Turisme i Serveis Generals i Medi Ambient, mentre que també ocuparà l'àrea de Protecció Ciutadana. Finalment, l'NMC s'estrenarà al govern municipal amb tres representants que portaran les tasques de Promoció Econòmica i Participació, Urbanisme i Obra Pública, Joventut i Esports.

L'alcaldessa, Camí Mendoza, ha detallat també en roda de premsa com queda el repartiment de tinences d'alcaldia. Lluís Abella serà el primer tinent d'alcalde i Oliver Klein, el segon. Hi haurà quatre tinences d'alcaldia més que seran, en aquest ordre, per Alejandro Garcia (ERC), Marta Borràs (Junts), Enric Daza (NMC) i Cinta Ballesté (ERC).

Mendoza ha explicat que "hem prioritzat i pensat en els perfils dels tres grups polítics que formem part i l'experiència en determinades àrees" i ha assegurat que l'objectiu és "fer un govern ben fort i cohesionat al màxim". L'alcaldessa, com també han fet Abella i Klein, ha remarcat la bona sintonia que existeix entre les tres formacions i les coincidències que estan trobant en les primeres passes de l'elaboració del pla de mandat.

Ara, cada grup decidirà de forma interna com reparteix les seves àrees entre els seus regidors electes. A partir del ple de constitució de les noves corporacions, el termini per aprovar el cartipàs municipal, en sessió plenària, és d'un mes.

Darrera modificació elDivendres, 14 Juny 2019 13:43

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web