Menu
RSS

unnamed

#Municipals2019

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Publicació independent de la Costa Daurada. Notícies d'actualitat de Cambrils, Salou i Vila-seca

El PIJ de Salou posa en marxa l'acompanyament laboral per a joves

El Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament han posat el marxa el servei d’atenció als joves de Salou dins del Programa Referents d’Ocupació Juvenil. Es tracta d’un servei ubicat a la masia Tous de manera quinzenal que pretén atendre -prèvia petició de cita- als joves amb l’objectiu de facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional.

Salou organitza un BioBlitz per conèixer la biodiversitat de la Platja Llarga

El proper dissabte 8 de juny, l’Ajuntament de Salou organitza un BioBlitz que explorarà i catalogarà la biodiversitat de la Platja Llarga i el seu entorn. El BioBlitz és una activitat de ciència ciutadana que prové del món anglosaxó. És un període curt i intens de monitoratge biològic amb la intenció d’identificar totes les espècies vives en un espai delimitat o protegit. En aquesta activitat un grups de científics, naturalistes i voluntaris realitzen un estudi de camp intensiu en un temps determinat.

Salou sí que tindrà debat electoral

El Rotary Club de Salou i l'Associació de Comerciants Shopping Salou han organitzat per primera vegada un debat electoral a Salou de cara a les municipals del 26 de maig. L'acte tindrà lloc al Club Nàutic aquest dimecres 22 de maig, a les 20.15 hores, i estarà obert a tota la ciutadania. 

Subscripció a aquest canal RSS
DYGICOM Diseño web