Menu
RSS

El Servei Local de Català de Salou acomiada el curs amb 300 alumnes

  • Publicat a Societat

El Servei Local de Català de Salou ha celebrat la cloenda dels cursos d'aquest any acadèmic 2016-2017. A l'acte, que ha tingut lloc al vestíbul del Centre Atenea, han assistit l'alcalde, Pere Granados, a més de la regidora d'ensenyament, Julia Gómez, la directora del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Rosa Ibarz i una vintena d'alumnes dels cursos, a més del professorat i la responsable del Servei, Marisol Solano.

Llegir més ...

La desfilada 'Salou de Moda' tornarà al passeig de Jaume I amb moltes novetats

  • Publicat a Salou

Del 29 de juny al 2 de juliol es celebrarà una nova edició del 'Salou de Moda', un acte que serveix per promocionar el comerç local a través de la moda i altres activitats de caire festiu. Com a novetats d’aquesta edició, hi haurà música en directe, una zona de food trucks amb més d’una desena d’establiments i un Summer Market amb estands de d’una trentena de botigues locals.

Llegir més ...

El Rally Costa Daurada 2017 presentará cinco tramos nuevos

  • Publicat a Esports

Si els dies 6, 7 i 8 d'octubre ja eren coneguts com els de celebració del 53 RallyRACC CATALUNYA-COSTA DAURADA, Rally de España 2017, des d'avui les carreteres, pistes i enclavaments per els quals circularà l'itinerari oficial de la cursa passaran a formar part dels plans logístics de pilots, equips i aficionats. La tretzena edició consecutiva del RallyRACC amb epicentre en el triangle Salou, PortAventura World i Costa Daurada arriba aquest any amb novetats en l’aspecte organitzatiu i també amb renovada expectació en l’esportiu.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web