Menu
RSS

banner ILCD 4

Salou presenta la programación de la Festa Major d'Hivern

  • Publicat a Salou

Todo a punto para que comience la Festa Major d'Hivern de Salou. Este lunes, la regidora de Cultura y Fiestas, M. José Rodríguez, ha presentado la programación que se llevará a cabo del 25 de enero al 5 de febrero. El plato fuerte será un año más la fiesta del Cós Blanc, que tendrá lugar el sábado 3 de febrero.

Llegir més ...

Salou, Cambrils i Vila-seca se sumen un any més al conveni Corner de la Costa Daurada

  • Publicat a Economía

Un total de 24 ens turístics públics i privats de la Costa Daurada promocionaran un any més els seus atractius de manera conjunta i coordinada en fires nacionals, estatals i internacionals que se celebrin al llarg d'aquest any 2018. Així ho estableix el 15è conveni Corner, l'acord anual signat aquest dimarts al Palau de la Diputació de Tarragona.

Llegir més ...

S'impulsa un projecte de recreació amb ulleres de realitat virtual per visitar la Cella

  • Publicat a Salou

ACN - Els arqueòlegs continuen treballant en la consolidació dels habitatges descoberts al jaciment de la Cella, al Cap Salou, que data d’entre els anys 400 i 250 aC. El Grup de Recerca Seminari de Protohistòria i Arqueologia de la URV, el GRESEPIA, s’ha centrat aquest any passat en la protecció superficial de les estructures conservades i en l’aplicació de productes que frenin la degradació del conjunt d’època ibèrica.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web