Menu
RSS

610x90 La Vila

banner ILCD 4

Els hotelers creuen que els Jocs Mediterranis tindran poc impacte en el sector

  • Publicat a Economía

Quan falta una setmana per a la inauguració dels Jocs Mediterranis de Tarragona, els hotelers creuen que l'impacte de l'esdeveniment en el sector no serà significatiu. A PortAventura, amb tres hotels que es configuren com a Vila Mediterrània, s'han reservat 1.500 habitacions per acollir els esportistes que participen en els Jocs, en què se n'han inscrit més de 3.600. 

Llegir més ...

Salou obrirà per Sant Joan el nou espai de la Cala Morisca

  • Publicat a Salou

El pròxim diumenge 24 de juny, a les 20 hores, tindrà lloc l’acte d’inauguració del nou parc natural de Cala Morisca per part de l’alcalde de Salou, Pere Granados. Aquesta obertura, coincidint amb la celebració de Sant Joan, suposarà posar fi a la recuperació d’aquest entorn natural, a tocar de Cala Crancs al cor del Cap Salou, després d’anys de feina. La finca on abans hi havia un xalet en runes, reconvertida en un parc públic per al gaudi de la ciutadania i els turistes.

Llegir més ...

El Ayuntamiento garantizará que el CB Salou juegue en EBA con una aportación extraordinaria

  • Publicat a Esports

El Club Bàsquet Salou disputará el próximo año la Liga EBA, la cuarta categoría del baloncesto español. Después del ascenso logrado el pasado mes en la Final a 4 de Copa Catalunya, la entidad salouense ha firmado este miércoles un convenio de colaboración con el Ayuntamiento que le permitirá recibir una "ayuda extraordinaria" de cara a afrontar los gastos de la nueva categoría.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web