Menu
RSS

Salou se suma al llistat de Viles Florides de Catalunya

  • Publicat a Salou

El municipi de Salou s’ha incorporat al projecte Viles Florides que promou la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) i que distingeix els municipis que treballen per la transformació dels seus espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Amb aquest, ja són 118 municipis a tota Catalunya que formen part d'aquest moviment. Salou és el quart municipi de la comarca del Tarragonès en sumar-se al projecte Viles Florides.

Llegir més ...

Salou destina 50.000 euros a quatre noves beques d'ensenyament

  • Publicat a Salou

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou ha obert quatre convocatòries per tal que les famílies es puguin acollir a diferents subvencions. La quantitat total que es destinarà a aquests ajuts és de 50.000 euros, tot i que la partida pot ser ampliada en funció de les sol·licituds rebudes. El període per poder fer les sol·licituds acaba el 8 d’agost.

Llegir més ...

Soledad Puértolas, homenajeada en Salou

  • Publicat a Cultura

El V Encuentro en Salou con escritores y música de Aragón rendirá homenaje este año a la prolífica escritora zaragozana Soledad Puértolas, premio de las Letras Aragonesas 2003 y miembro de la Real Academia Española (RAE) desde 2010. 

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web