Menu
RSS

unnamed

La Pasión, ha estat el restaurant triat com a millor degustació Gastrotour Salou 2015.

La Pasión, ha estat el restaurant triat com a millor degustació Gastrotour Salou 2015.

En un acte realitzat a l'Ajuntament de Salou, presidit per l'alcalde Pere Grandados, amb la participació de la regidora Mª. José Rodríguez; i Manel Grau, representant de San Miguel, s'han lliurat els premis als establiments que han ocupat les tres primeres posicions del rànquing de votacions del públic‎.

El premi a la primera millor degustació de Gastrotour Salou 2015 ha estat atorgat al Restaurant La Pasión, per la seva degustació que portava per títol 'Un toque de Mar”. Pel que fa al segon premi, aquest ha estat per el Mesón Restaurante Pa i Oli per la seva degustació 'Güenisimo'. I, finalment, el premi a la tercera millor degustació de Gastrotour Salou 2015 ha estat per alRestaurant Lunnatic amb la seva proposta 'Lunattic 10º aniversario'.

L'alcalde, ha volgut felicitar tots els premiats, i ha assegurat que "s’ha d’apostar per actes de promoció de la nostra gastronomia com a element essencial dins l'oferta turística. Aquesta quarta edició de Gastrotour ha demostrat, una vegada més, que a Salou hi ha una gran professionalitat".

En aquest mateix acte, San Miguel va realitzar el lliurament de l'iPhone 6 a Luciano Júnior de Faria, qui ha estat el guanyador del sorteig entre el públic participant en la ruta del Gastrotour 2015, i l'iPad Mini a Ángela Valdes guanyadora de sorteig online.

Des de l'Ajuntament, es valora molt positivament la iniciativa i s'ha recalcat l'èxit que ha obtingut la quarta edició de Gastrotour Salou 2015, consolidant-ne així la seva organització.

Els guanyadors dels sortejos A més dels dos guanyadors esmentats, ja es pot consultar a la pàgina web de Gastrotour Salou (www.gastrotoursalou.com) els Guanyadors dels sortejos entre tots els participants majors d'edat, que han completat l'última pàgina del llibret Gastrotour Salou 2015 amb els seves dades i amb 10 segells de 10 degustacions diferents de les 72 totals i han dipositat aquesta pàgina a les urnes dels establiments adherits. Entre el llistat de premis hi ha dinars i sopars per a 2 o 4 persones, productes gastronòmics, vals per a pastissos, etc.

Darrera modificació elDimarts, 30 Juny 2015 11:52

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web