Menu
RSS

unnamed

Deu anys compromesos amb la societat local

Portada de la publicació especial que editarem aquest any amb un recopilatori de les millors notícies d'aquesta década. Portada de la publicació especial que editarem aquest any amb un recopilatori de les millors notícies d'aquesta década.

Benvolguts amics i lectors.

Sembla que va ser ahir, però han passat ja deu anys. I encara que sembli que res ha canviat, molt és el que s’ha hagut d’explicar. Perquè així ho hem recollit en les prop de 300 edicions i en les gairebé 8.500 pàgines escrites, en les quals s’han reflectit el dia a dia de la nostra costa, el de les poblacions més importants de la Costa Daurada: Cambrils, Salou i Vila-seca.

Pròximament, al 2014, rebrem un any en el qual se celebren importants esdeveniments, com important serà, esperem igual per a vostès com ho serà per a nosaltres, el desè aniversari de la VILA.

Una commemoració que ens ha fet reflexionar sobre si hem o no vençut els desafiaments pels quals vam néixer, a la recerca d’una societat més lliure i justa, oberta al diàleg i al debat. I creiem que, en general, hem encertat. Perquè pensem que la premsa en general, i la nostra publicació en particular, juga un paper important en fer arribar a cadascun de vostès l’actualitat més propera.

És probable que en el proper any rebem algunes felicitacions pels deu anys passats. Felicitacions merescudes per tots els que han contribuït a aquests deu anys: Lectors, anunciants i col·laboradors. Encara que la nostra disposició serà la de passar pàgina, per començar a viure, amb la mateixa il.lusió, almenys, una nova dècada. I ho farem en temps difícils, encara que sabem que ho farem acompanyats de vostès que tant han contribuït a arribar fins aquí.

 “ Una història de viles: Cambrils, Salou i Vila-seca”

Darrera modificació elDivendres, 10 Gener 2014 20:10

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web