Menu
RSS

Decepció pel pregó de tres minuts d'Enrique San Francisco

Decepció pel pregó de tres minuts d'Enrique San Francisco

Salou va començar divendres al vespre oficialment la Festa Major amb la presentació de les pubilles i l’hereu i el pregó de festa. El convidat d’enguany, l’actor i humorista Enrique San Francisco va ser l’encarregat d’encendre la traca i també de proclamar-ho davant els espectadors al Teatre Auditori de Salou. San Francisco, però, va decebre en la seva actuació que no va durar més de tres minuts. Segons es van disculpar des de l’empresa de management, l'actor “estava indisposat” en el moment de pujar a l’escenari.

Les crítiques per les formes del pregó no van tardar en aparèixer a través de les xarxes socials per part de ciutadans i ciutadanes indignats amb la brevetat i les formes del discurs. També alguns regidors de l'oposició van lamentar la situació generada en el primer acte de la Festa Major d'Hivern i van expressar el seu malestar.

En acabar el pregó, la mateixa empresa -segons ha manifestat la regidora de Cultura i Festes, M. José Rodríguez-, “ens ha demanat disculpes perquè, evidentment, l’actuació dista molt del que s’havia pactat i del que s’esperava d’un actor d’aquest renom. Ja ens han assegurat que no passaran la factura per abonar la feina de San Francisco; tampoc no ho pensàvem fer perquè no ha estat a l’alçada”. A més, Rodríguez afegia que “per a nosaltres ha estat una decepció pel resultat i per la mala imatge que s’ha pogut donar però entenem que es tracta d’una causa de força major”.

La regidora de Cultura també ha volgut lamentar les crítiques d’alguns grups de l’oposició a les xarxes socials tot considerant que "han volgut aprofitar malauradament la indisposició del pregoner i la seva mala actuació per fer un desgast innecessari. Ho lamentem perquè les han fet sense coneixement de les causes per les quals el pregoner no pogués estar a l’alçada de les circumstàncies”.

En acabar els parlaments tant l’alcalde com la regidora de Festes van lliurar a Enrique San Francisco una rèplica de l’estàtua de Jaume I a més d’una placa commemorativa.

 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web