Menu
RSS
Banner La Vila agenda 1

banner ILCD 4

La desfilada 'Salou de Moda' tornarà al passeig de Jaume I amb moltes novetats

La desfilada 'Salou de Moda' tornarà al passeig de Jaume I amb moltes novetats

Del 29 de juny al 2 de juliol es celebrarà una nova edició del 'Salou de Moda', un acte que serveix per promocionar el comerç local a través de la moda i altres activitats de caire festiu. Com a novetats d’aquesta edició, hi haurà música en directe, una zona de food trucks amb més d’una desena d’establiments i un Summer Market amb estands de d’una trentena de botigues locals.

El dijous 29, a les 19h, s’inaugurarà l’esdeveniment amb l’obertura de l’espai gastronòmic amb les food trucks. A partir de les 21h, hi haurà actuació dels atabaladors de Salou i tot seguit actuació del Dj Mambo Jambo.

Com a acte central, la desfilada de moda tindrà lloc el dissabte 1 de juliol a les 22 hores, al passeig Jaume I, a l'alçada del xalet del Patronat de Turisme. Els visitants podran gaudir d’una desfilada plena de novetats amb les últimes tendències tant en moda infantil, home i dona per aquesta temporada estival. Es tracta d’una passarel·la urbana integrada en l’espai del passeig, amb una llargada de més de 40 metres amb diversos desnivells i una posada en escena molt àgil i dinàmica. Per al públic s’instal·laran més de 700 cadires per tal de poder gaudir de la desfilada de forma totalment gratuïta.

En total seran 25 models adults, 10 models infantils i 12 els establiments del municipi que hi participaran, donant així a conèixer les seves novetats i tendències per aquesta temporada. Com en edicions anteriors, es veuran desfilar des de productes de calçat; roba de bany; complements; bijuteria, tendències masculines, femenines e infantils o streetwear. Els establiments participants a la desfilada són: Coolangatta, R&X, Nina Sclifos, Tissu, Melé, OTTO, Cloe, Quky Moda Infantil, Queens, Robes Mercè, MYS, Dolores Cortés, Divis Couture.

Tant el divendres, el dissabte, com el diumenge, a partir de les 13h i fins a les 24h, es podran degustar els millors àpats a la zona de les food trucks. Diversos grups de música locals animaran l’esdeveniment a partir de les 21h; tots els dies menys el dissabte que tindrà lloc la passarel.la. El divendres 30, tots els visitants també podran gaudir de les ultimes tendències en moda en el Summer Market.

La regidora de l’àrea, Martina Fourrier, ha explicat que “es tracta d’un punt d’atracció per turistes i ciutadans on poden trobar les noves tendències coincidint amb la temporada estival”. Fourrier ha afegit que “degut la bona acollida que va tenir la desfilada l’any passat, hem volgut ampliar les activitats que l’envolten oferint diversió i entreteniment a petits i grans”.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web