Menu
RSS

610x90 La Vila

banner ILCD 4

Salou destina 50.000 euros a quatre noves beques d'ensenyament

Salou destina 50.000 euros a quatre noves beques d'ensenyament

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Salou ha obert quatre convocatòries per tal que les famílies es puguin acollir a diferents subvencions. La quantitat total que es destinarà a aquests ajuts és de 50.000 euros, tot i que la partida pot ser ampliada en funció de les sol·licituds rebudes. El període per poder fer les sol·licituds acaba el 8 d’agost.

La primera servirà per ajudar a sufragar el cost del transport escolar del curs 2016-2017 per a aquell alumnat escolaritzat en ensenyaments obligatoris o al segon cicle d’educació infantil en centres educatius del municipi. 

La segona de les línies de subvencions que s’obren serviran per a ajudar a reduir el cost que han tingut els nens i nenes de 0 a 3 anys que han estat escolaritzats a les llars d’infants municipals –Balena Blava i Cavallet de Mar– aquest passat curs 2016-2017. La tercera de les convocatòries pretén alleugerir l’impacte de la tornada a l’escola amb ajuts per l’adquisició de llibres i material escolar pel curs vençut 2016-2017. 

La darrera de les convocatòries que s’han obert des d’Ensenyament pretén becar els estudis per a tots aquells estudiants que iniciïn enguany els seus estudis universitaris. L’atorgament d’aquestes beques té com a objectiu donar suport als projectes de formació dels estudiants que la sol·licitin i premiar el bon rendiment acadèmic.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web