Menu
RSS

La participació baixa a Catalunya però creix a Cambrils, Salou i Vila-seca

La participació baixa a Catalunya però creix a Cambrils, Salou i Vila-seca

El primer avanç de participació de les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest 21 de desembre reflecteix un lleuger descens respecte els darrers comicis de l'any 2015. Al conjunt de Catalunya, fins a les 13 hores ha votat el 34,69% del cens, el que suposa gairebé mig punt menys que fa dos anys (35,1%). Aquesta tendència, però, no s'ha produït a Cambrils, Salou ni Vila-seca, on la participació ha crescut lleugerament aquest 21D.

Tot i celebrar les eleccions en dia laborable, els municipis de la Costa Daurada central han trencat la tendència generalitzada. A la circumscripció de Tarragona, per exemple, la participació a les 13 hores ha estat del 35,11%, lleugerament inferior al 35,56 registrat el 2015.

A Salou s'ha produït l'increment més pronunciat. En les primeres quatre hores de votació, ja havia participat el 34,14% del cens, quan l'any 2015 la participació a aquestes hores era del 30,35%. Tot i això, les xifres de participació registrades a les meses electorals de Salou són inferiors a la del conjunt de Catalunya i a la dels municipis veïns.

A Cambrils, el primer avanç de participació ha estat del 35,6%, gairebé un punt per sobre de les darreres votacions al Parlament (34,88%). Per últim, a Vila-seca, el creixement ha estat més subtil, passant del 34,39% al 34,59%.

Darrera modificació elDijous, 21 Desembre 2017 13:56

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Guia de comerços i empreses locals

Blog

DYGICOM Diseño web