Menu
RSS

Es renoven i s'amplien els camins i accesos a l'entorn de Cala Vinya

Es renoven i s'amplien els camins i accesos a l'entorn de Cala Vinya

Aquesta passada setmana s'han iniciat les obres per tal de reordenar la zona al voltant del Passatge Oromar i fins a Cala Vinya. S'està treballant en la recuperació del patrimoni mediambiental i la millora del pas públic existent entre el carrer Punta de Cavall i Cala Vinya, a més del disseny d’un nou pas adaptat pels terrenys municipals adjacents al pas actual. Aprofitant la millora, també s’ha actuat al parc infantil existent a la zona dotant-lo de nous jocs.

Actualment, ja existeix un pas públic que està format per un paviment amb formigó en massa i esglaons amb pedra i formigó, el qual es va dur a terme sobre els anys 70. Des d’aquell moment, no s’han realitzat més que petits arranjaments i actuacions puntuals per la qual cosa l’estat del mateix presentava una imatge que calia corregir.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut destacar “la importància d’ordenar aquesta zona tot ampliant les voreres, i dotant-la de nous equipaments infantils, alhora que estem millorant els accessos a les cales de la zona per tal que aquestes siguin més accessibles ja que les platges i cales son un dels nostres grans atractius”. Per tant, a la vorera dreta s’eliminaran els espais d’aparcaments i es crearà un ampli passeig per fomentar el pas còmode dels vianants.

Les obres compten amb un pressupost total de 98.610,67€, que s’està destinant a la remodelació del pas actual amb la formació de nous trams d’escala i la creació d’un replà a mig tram per escurçar el tram únic actual.

També s’està duent a terme la construcció d’un camí alternatiu adaptat pel mig de la massa boscosa que es realitza en dos trams diferents; d’una banda a les escales superiors es col·locarà un pont de fusta que salvi el barranc i que s’adapti al terreny entre el llindar de l’edifici Oromar i el carrer Cala Font; i el segon tram es desenvoluparà entre el parc del carrer Punta de Cavall i el carrer Cala Font, adaptant-se també al terreny actual. A més, s’ha adequat un pas de vianants entre els dos trams d’escala del pas actual i s’està treballant en l’ampliació d’alguns trams de voreres per facilitar la continuïtat i l’accés a Cala Vinya i Cala Font.  

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web