Menu
RSS

El nou pla d’ocupació de Salou donarà feina a 25 aturats

El nou pla d’ocupació de Salou donarà feina a 25 aturats

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de Salou, SOM Salou, ha presentat les 25 places del nou pla d’ocupació local 'Jaume I' 2018, que tenen en compte diferents sectors de la població per tal de millorar i reforçar els serveis a la ciutadania i el manteniment de la ciutat.

Les places a cobrir s’han incrementat aquesta nova edició, que compta amb un pressupost de 300.000 euros de finançament íntegrament municipal. Els treballadors del pla realitzaran projectes de manteniment de la ciutat, actuacions puntuals a la via pública, manteniment de les estructures de fusta de les platges, treballs de jardineria, dinamització i realització d'activitats per a joves, o la realització de campanyes cíviques informatives.

En total s’han creat 25 llocs de treballs: 9 places de paleteria, 7 de jardineria, 3 de muntatge i instal·lacions, 1 de dinamitzador/a juvenil, 2 d’agents cívic, 1 de peó de manteniment d’instal·lacions i 2 places d’auxiliar de programes i subvencions. Els candidats podran presentar la documentació necessària a l’OAC fins al 27 de març.

El procés de selecció constarà d’una prova pràctica, que podrà ser escrita en funció del tipus de lloc de treball i relacionada amb les tasques a desenvolupar per valorar els coneixements i competències dels candidats; i d’una entrevista personal.

Les persones seleccionades seran contractades per un període de 3 o 6 mesos. Un cop finalitzin els contactes, i mentre es continuï en la recerca de feina, comptaran amb el suport del personal del SOM Salou.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web