Menu
RSS

unnamed

Salou aprova una moció per l'alliberament dels presos polítics

Salou aprova una moció per l'alliberament dels presos polítics

L'Ajuntament de Salou ha aprovat en el ple d'aquest dilluns una moció que insta, textualment, a "l'alliberament dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la denúncia de la deriva antidemocràtica i autoritària de l'Estat espanyol".

La proposta, presentada pel grup municipal d'ERC i els regidors del govern lligats al PDeCAT (Martina Fourrier, Marc Montagut, Benet Presas i Ramon Pascual), ha rebut també el suport de la regidora de FUpS M. José Rodríguez i del representant de Guanyem Salou, Vicente Macías. Per contra, la moció ha comptat amb el vot en contra de Cs i PP.

L'abstenció dels quatre regidors del PSC, així com de l'alcalde, Pere Granados i els regidors de FUpS Jesús Barragán y Julia Gómez no han impedit l'aprovació d'un text que, entre d'altres, denuncia "l’evident manca de separació de poders a l’estat espanyol, així com la manipulació i coacció dels mitjans de comunicació per part de l’estat".

D'aquesta manera, l'Ajuntament de Salou també declara "la vulneració de les llibertats de les persones, recollides i protegides en tots els tractats internacionals i manifestar la persecució de la lliure expressió, de la vulneració dels drets polítics i humans i del dret a decidir dels ciutadans per part d’un estat que jutja les idees i empresona de forma il·legal".

 

Darrera modificació elDilluns, 09 abril 2018 14:39

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web