Logo
Imprimir aquesta pàgina

Aquest dissabte, jornada de voluntariat per netejar l'entorn de Cala Font

Aquest dissabte, jornada de voluntariat per netejar l'entorn de Cala Font

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou ha decidit sumar-se a la iniciativa europea 'Let’s Clean Up Europe!', la qual se celebra entre els dies 11 i 13 de maig a 27 regions europees.

Els ciutadans i ciutadanes poden participar, de manera voluntària, en diferents accions de neteja dels espais naturals, com boscos, platges, rius o rieres. La Comissió Europea fomenta les accions per sensibilitzar les persones sobre l’abast del problema dels abocaments incontrolats i promoure canvis en els hàbits i el  comportament dels ciutadans.

Dins aquest marc, la regidoria ha programat una jornada de neteja el proper dissabte 12 de maig al llarg de tot el matí, de 10 a 13 hores. L’activitat, adreçada a tots els públics, se centrarà en netejar l’espai de Cala Font i l’entorn proper a l’església de Sant Jordi, on es localitza l'única població de tot Catalunya de la planta anual 'Silene ramossisima', en perill d’extinció.

La regidora de l’àrea, Julia Gómez, ha destacat que “aquestes accions donen resposta a problemes ambientals originats per abocaments incontrolats en espais naturals, eviten possibles contaminacions, i restauren l’hàbitat i el paisatge”. Gómez ha afegit que “més enllà d’aquest fet, l’acció és una bona oportunitat per visualitzar l’efecte dels comportaments incívics”.

Totes aquelles persones que vulguin participar en aquesta jornada voluntària, han d'inscriure's a través del telèfon d’atenció al ciutadà 900 101 613. Es recomana que qui vulgui participar, porti calçat còmode, gorra, crema solar, aigua i esmorzar. L’organització facilitarà guants protectors per tal de realitzar les tasques de neteja.

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.