Logo
Imprimir aquesta pàgina

Aquest diumenge, talls de circulació de les 7 fins a les 13 hores amb motiu de la Challenge Salou

Aquest diumenge, talls de circulació de les 7 fins a les 13 hores amb motiu de la Challenge Salou

Aquest diumenge 27 de maig se celebra la triatló Challenge Salou 2018, que aplegarà prop d’un miler de participants a la capital de la Costa Daurada. La prova consisteix en 1,9km de natació a la platja de Llevant, 90km de ciclisme per diferents vies i 21,2km de cursa a peu a través del passeig Jaume I i del passeig Miramar. 

L'Ajuntament de Salou i la Policia Local han activat un dispositiu circulatori especial per tal de minimitzar les afectacions de trànsit. Així, es prohibirà circular en bici pels dos passejos durant la prova i es prohibirà estacionar des de les 22h del dissabte fins a les 13h del diumenge a la C31b, des de c/ Monzó fins a Plaça Europa; Països Catalans en sentit a l’Av. Pere Molas- c/ Joan Fuster; i Av. Pere Molas des de Plaça Europa a c/ Monzó.

Pel que fa als talls de circulació, aquests es duran a terme des de les 7h fins a les 13h del diumenge. Afectaran al Passeig Jaume I en ambdós sentits; Av. Andorra en sentit Carles Buïgas - Plaça Europa; a la C31b ambdós sentits Salou – Tarragona; a l’Av. Pere Molas en el sentit de circulació de Plaça Europa a Vilaseca, el tram des de Plaça Europa a c/ Monzó; l’Av. Països Catalans en sentit de l’Av. Pere Molas al c/ Joan Fuster; c/ Joan Fuster en sentit Av. Països Catalans a Plaça Maria Manent; i Plaça Europa.

L’organització, per tal de facilitat la mobilitat tant als participants de la Challenge com als vehicles que necessitin desplaçar-se durà a terme les següents accions:

  • Degut al trajecte del recorregut que han de realitzar els participants en la prova esportiva Challenge 2018 s’ha de tallar la circulació als  diferents punts anteriorment detallats, per aquest motiu es marcarà una línia divisòria al municipi que parteixi en dues parts Salou: d'Avinguda Andorra a Plaça Venus i d'Avinguda Andorra al Cap Salou, es a dir, en cada una de les parts es pot circular lliurament, però no es pot passar d'una a l'altre.

  • S’instal·laran cartells informatius als llocs per on arriben vehicles des d'altres municipis o direccions a fi i efecte de que durant aquest període de temps (de 07:00 a 13:00 hores) es pugui facilitar als conductors una alternativa al trànsit i no es quedin bloquejats.

  • A l'entrada des de Reus ( C14, AP7, A7, Camí de Cavet) els vehicles només podran circular en la zona compresa entre l'Av. Andorra fins a la Plaça Venus (excloent Passeig Jaume I). Per anar a Vilaseca, Tarragona, La Pineda, Cap Salou o carrers entre l’Av. Andorra i el Cap Salou ho hauran de fer per AP7 o A7 en sentit Vilaseca - La Pineda -Cap Salou - Pla de Maset.

  • Els vehicles que arribin des de Vilaseca per l'Av. Pere Molas seran desviats a la Plaça Maria Manent – el c/ Joan Fuster- la C-31b o el c/ Joan Fuster- Països Catalans - Plaça Europa - i c/ Major. Així mateix, els vehicles que circulin des de Tarragona en direcció a Salou per la C-31b seran desviats en direcció a Vilaseca o La Pineda.

  • Els vehicles de La Pineda, els de Cap Salou i la resta d'urbanitzacions, podran arribar a Salou pel Pla de Maset i seguir fins a l'Av. Andorra. Recordar que aquesta alternativa serà tant per l’anada com per la tornada.

  • Tots aquells que vulguin visitar Port Aventura des de Salou només podran fer-ho anant pel Pla de Maset en direcció a La Pineda, i seguir cap a Vilaseca, o per la C-14 en direcció Reus - A7. El tall de circulació també afecta al transport públic de persones, havent-hi les diferents empreses d'aquest gremi d'adoptar mesures per garantir els desplaçaments dels usuaris.

  • Cal dir que al Passeig Jaume I des de c/ Rodríguez Pomata i fins a c/ Barcelona, s’habilita un carril de circulació per tal de donar servei als veïns dels carrers transversals. Des de Plaça Europa, s’habilitarà un carril de circulació fins al c/ Major. En Av. Andorra s’habilita un carril de circulació des de c/ Barbastro fins a l’Av. La Pedrera, en Av. Pere Molas un carril de circulació des de c/ Monzó fins a la rotonda de Països Catalans, i en la C31b des del Camí de Les Pasquales a c/ Monzó.

Darrera modificació elDilluns, 28 Maig 2018 18:42

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.