Logo
Imprimir aquesta pàgina

Plantaran un arbre en record de les víctimes d'actes violents a la plaça de la Pau

Plantaran un arbre en record de les víctimes d'actes violents a la plaça de la Pau

Salou didicarà un espai a la memòria de les víctimes d'actes violents. L'homenatge del municipi es farà a la plaça de la Pau, amb la plantada d’un arbre per la Pau; i una declaració del municipi de Salou com a “ciutat per la Pau i la no violència”. 

Aquest és un dels acords que es prendrà en el ple de l’Ajuntament d'aquest dimecres, en la sessió de maig. Es tracta d'una declaració institucional de tots els grups polítics que vol situar Salou com un municipi lliure de violència. Així, la moció busca fer un reconeixement explícit, com a mostra de respecte i record a “totes les víctimes” d’actes violents, inclosos els ferits i els familiars que han patit i pateixen les conseqüències físiques i psicològiques.

L’acord de la moció també expressa “l’agraïment i suport a les autoritats i organitzacions internacionals, autoritats governamentals (de l’Estat espanyol, Generalitat de Catalunya i les Comunitats Autònomes), policials i judicials, que en la mateixa direcció i objectiu han lluitat i continuen combatent el terrorisme amb les armes de la democràcia i la llei, defensant els drets dels ciutadans i ciutadanes a la llibertat, la seguretat i a conviure en pau”.

A més, el text de la moció que s’ha consensuat amb totes les forces representades a l’Ajuntament també manifesta “el més sincer agraïment i suport a totes les organitzacions i associacions de víctimes que defensen la dignitat de tots els afectats pel terrorisme, i reivindiquen a la justícia i al govern de l’Estat que resolguin aquells centenars de crims i actes violents que encara no han estat aclarits ni tancats”.  

L'últim de Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Template Design © Joomla Templates GavickPro. All rights reserved.