Menu
RSS

unnamed

Sandro Boquet repetirà com a candidat a l'alcaldia amb ERC

Sandro Boquet repetirà com a candidat a l'alcaldia amb ERC

Alexandre “Sandro” Boquet Cervera ha estat escollit candidat a l’alcaldia a les eleccions municipals de 2019 en l’assemblea de la Secció Local d'ERC Salou. Ha rebut un recolzament unànime i per tercera vegada encapçalarà la llista republicana a la capital de la Costa Daurada.

Sandro Boquet és regidor des de 2015 juntament amb Marçal Curto. En el seu discurs, l'alcaldable dels republicans ha declarat que “falta un any per les eleccions locals i seguirem aprofundint la fiscalització de l’acció d’un govern municipal que notem esgotat i, massa cops, el veiem amb el pas canviat respecte la realitat del país”.

“Treballem des de l’oposició, sí, però tenim una clara vocació de govern. Per això confeccionarem una llista transversal i amb persones capacitades per governar Salou amb els valors republicans”, ha afirmat.

Sandro Boquet creu que “Salou té molts elements per lluir més del que la fan lluir”. “És com si li faltés ànima, m’agradaria enfortir l’esperit de pertanença a la ciutat per part dels que l’habitem i necessitem més espais que impulsin la col·laboració i relació entre els ciutadans”, ha afegit.

Per primera vegada l'assemblea d’ERC Salou també era oberta a les persones amigues i simpatitzants. Segons ha informat el partit, la militància a la Secció Local s’ha incrementat des de l’1 d’octubre. Cal recordar que en les darreres eleccions celebrades, les del Parlament del 21 de desembre de 2017, ERC va obtenir el seu rècord absolut de vots a Salou (1.623 vots).

Sandro Boquet assegura que “defensem i seguirem defensant el vot independentista, d'esquerres i republicà. Una alcaldia republicana i d'esquerres serà l’autèntic canvi que Salou necessita”.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web