Menu
RSS

unnamed

Reunió de diables i bèsties al passeig Jaume I amb la Nit del Foc de Salou

Reunió de diables i bèsties al passeig Jaume I amb la Nit del Foc de Salou

Foc i pólvora per amenitzar les Nits Daurades de Salou. Aquesta és la recepta que portarà aquest diumenge el Grup de Diables Maleïts de Salou, amb les Bruixes Latemó, el Xaloc i la Morena de Salou al passeig Jaume I.

Per segon any, les colles de foc de Salou han triat el format de Nit del Foc per apropar a salouencs, salouenques i visitants els elements tradicionals de foc, amb una trobada que comptarà amb la presència de colles i bèsties convidades del territori.

La jornada començarà a les 19 hores, amb la plantada de bèsties que es farà a la plaça de Francesc Germà (a la Font Lluminosa), on qui vulgui podrà conèixer de prop aquests elements festius. A més de les bèsties i colles locals, participaran a la Nit del Foc de Salou el Ball de Diables de La Canonja, el Ball de Diables Bruixots d’Alcover i la Dragonina de Constantí.

Jonathan Jarque, cap de colla dels Maleïts de Salou, explica que “els diables i les bruixes hem preparat una gran trobada juntament amb els nois de l’Esplai, que són els que porten la Morena, i farem un correfoc a tocar de la platja que anirà des de la Font Lluminosa fins a les Fonts Cibernètiques”. L’hora prevista de l’inici del recorregut és a les 22h. 

Tal i com destaca Jarque, “les Nits Daurades és cada any una de les cites on esperem més afluència de gent. Sobretot pels turistes és una cosa diferent de veure i es sorprenen molt. Nosaltres busquem que coneguin la cultura del foc i que s’apropin sense por”. Entre diables, músics i ajudants de les colles, es preveu que participin a la Nit del Foc entre 160 i 180 persones.

Darrera modificació elDivendres, 10 Agost 2018 11:21

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web