Menu
RSS

unnamed

Malestar per la celebració d'un acte independentista al passeig Jaume I

Malestar per la celebració d'un acte independentista al passeig Jaume I

Pere Granados ha expressat el seu malestar amb la Generalitat per haver autoritzar una manifestació independentista aquest dissabte al passeig Jaume I, la ‘Passejada per la República’ que ha convocat la Plataforma per la Democràcia i la Llibertat a les 19 hores.

L'alcalde de Salou ha lamentat que no s’hagi respectat “el principi d’autonomia municipal”, atès que el consistori va acordar l’any passat en Junta de Portaveus “evitar l’ús de zones turístiques pels actes de caire polític”.

Aquestes declaracions arriben després que el grup municipal de Ciutadans demanés explicacions aquest dimecres per l'organització d'aquest acte en plena temporada turística. Segons el consistori, "els principals agents turístics del territori no comparteixen l’emplaçament de la protesta".

Granados considera que l’emplaçament triat i autoritzat pel Departament d’Interior “no és el més idoni essent una de les zones més concorregudes de Salou en plena temporada alta turística del municipi”. A més, l’alcalde ha lamentat que Interior no hagi respectat l’autonomia municipal ni l’informe emès per la Policia Local “que desaconsella aquest recorregut”.

“Hem fet moltes reunions i gestions per mirar de reconduir l’emplaçament d’aquesta manifestació. No per prohibir-la, com a dret fonamental que és i recollit en la Constitució Espanyola, però sí per donar-li un nou indret conforme a la proposta tècnica de la Policia Local”, ha expressat l’alcalde en un comunicat.

A més, segons Granados, “totes les associacions i entitats econòmiques i empresarials del municipi i de la demarcació ens han instat a que no s’utilitzin aquests espais per a fer política”.

Segons l’Ajuntament, la FEHT, l’Associació d’Apartaments Turístics, l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda, l’Associació de Càmpings de les comarques de Tarragona, l’Associació de Comerciants 365 dies Salou Vila Comercial i l’Associació d’Agències de Viatges receptives de la Costa Daurada “han manifestat la seva contrarietat per l’espai autoritzat per a la manifestació d’aquest dissabte al municipi”.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web