Menu
RSS

unnamed

Salou recuperarà 2 hectàrees de zona verda a l'entorn de l'església de Cap Salou

Salou recuperarà 2 hectàrees de zona verda a l'entorn de l'església de Cap Salou

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament ha aprovat aquest dijous definitivament el projecte d’urbanització del sector conegut com PAU-CS14 corresponent a l’entorn de l’església de Sant Jordi, al Cap Salou.

Les actuacions que s’hi han previst van des de la recuperació d’una gran zona verda autòctona d’unes 2 hectàrees, la protecció de dos espais on s’hi troba la 'Silene Ramosissima' (planta autòctona de la zona en perill d’extinció), així com la urbanització de diversos carrers, senders i voreres de l’entorn que milloraran l’aspecte de la zona.

En aquest sentit, segons el Pla d’Ordenació Urbanístic Municipal (POUM), l’actuació preveu l’adequació de la vorera sud de la Carretera de la Costa en el seu tram final; l’obertura d’un nou carrer que comunicarà el carrer del Far amb el carrer de la Punta del Cavall; i la millora de l’accés des de la carretera de la Costa.

Per finalitzar la millora de l’entorn, just davant de l’església de Sant Jordi es construirà una plaça pública per dotar la zona d’un punt de reunió i d’esbarjo. D’altra banda, per tal de preservar tant la zona verda com la 'Silene Ramosissima' que es troba dins la zona afectada, es projectaran una sèrie de camins que travessaran l’actual zona boscosa.

L’alcalde, Pere Granados, ha manifestat que “amb aquesta aprovació definitiva volem rehabilitar i protegir una zona boscosa de gran interès natural i paisatgístic del Cap Salou, a més d’ordenar la zona amb la dotació d’una plaça d’esbarjo pública”.

Per la seva part, el regidor de Gestió de Territori, Marc Montagut, assenyala que “comptant l’hectàrea que ja hem recuperat amb l’entorn natural de la cala Morisca, ara hi afegim dues hectàrees més que recuperarem i condicionarem per a la millora de la qualitat de vida dels veïns del Cap Salou”.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web