Menu
RSS

unnamed

Segona temporada sense víctimes a les platges de Salou

Segona temporada sense víctimes a les platges de Salou

Coincidint amb la finalització de la temporada de bany a les platges de Salou, des de la regidoria de Policia Local i Protecció Civil, s’ha dut a terme una valoració de la temporada. Segons ha explicat el regidor de l’àrea, David González, “podem dir que ha estat una molt bona temporada ja que no hem tingut que lamentar víctimes mortals per segon any consecutiu".

González ha afegit que “els simulacres que s’han dut a terme al llarg de l’estiu han evidenciat la gran tasca de tots els professionals implicats en la vigilància, la protecció i l’atenció de les platges, que any rere any treballen per oferir un millor servei als nostres banyistes”.

Pel que fa als serveis oferts a les platges del municipi, aquesta temporada ha tingut un 52,72% de les hores destinades al serveis de salvament a les platges amb bandera verda, un 42,17% de les hores amb bandera groga, i un 5,10% amb bandera vermella. A més, durant la temporada també s’han atès més de 1.200 persones per cures, talls, o incidents lleus. Pel que fa a l’ús de les cadires amfíbies, aquestes s’han utilitzat 158 vegades.

Recordar que durant l’estiu s’han dut a terme diversos exercicis de simulacres que han estat satisfactoris. Es tracta de simulacres interns a les platges del municipi per tal poder oferir un millor servei als usuaris, que implica al personal de Salvament i Socorrisme (Servitur Salvament SL), la Policia Local i el SEM (aquest només intervenen en els casos que presenten una major complicació).

Durant els simulacres es posen en pràctica molts factors com ara l’eficàcia en una primera intervenció, l’eficàcia en la detecció de persones i l’eficàcia en l’activació dels serveis. Tanmateix, es duen a terme altres simulacres al llarg de l’any d’altres casos com ara la baixada del barranc, el trencament d’emissaris o diferents rescats fora de les platges com ara al Camí de Ronda.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web