Menu
RSS

unnamed

Neix l'Escola de Mares i Pares de Salou per resoldre dubtes sobre pediatria

L'infermera Montse Tomàs, la regidora Julia Gómez i la Dra, Miriam Domingo, avui a l'espai d'infància El Carrilet. L'infermera Montse Tomàs, la regidora Julia Gómez i la Dra, Miriam Domingo, avui a l'espai d'infància El Carrilet.

El departament d'Infància de l'Ajuntament de Salou i el Centre d'Alta Resolució (CAR) acaben d'instaurar l'Escola de Mares i Pares. Aquest nou servei, que s'oferirà al Centre d'Infància El Carrilet, consisteix en sessions informatives per resoldre dubtes sobre diferents qüestions relacionades amb la salut i el benestar dels seus fills.

Infermeres i metges de pediatria del CAR de Salou seran els responsables d'oferir aquestes xerrades una vegada cada dos mesos. La primera sessió, que tindrà lloc el pròxim dijous 13 de desembre, de les 10.30 a les 11.30 hores, versarà al voltant de la febre en nens i nenes. "La febre en infants fa molta por als pares i mares i intentem desmitificar-la a través de conceptes fàcils d'assimilar i útils sobre com s'ha d'actuar i quan s'ha de visitar el pediatra", ha explicat la Dra Miriam Domingo, que inaugurarà l'Escola de Mares i Pares la setmana vinent.

Abans de configurar els temes que s'hi abordaran, des del CAR es va portar a terme una enquesta entre les famílies amb nens, sobretot menors de 6 anys, per tal de conèixer quines són les problemàtiques que més preocupen. A partir d'aquí, s'han programat un total de cinc xerrades, que s'impartiran abans de l'estiu de 2019 en dates i horaris encara per tancar. A més de la febre, les mares i pares de Salou podran resoldre dubtes sobre les infeccions freqüents en infants, l'alimentació, la son o la puericultura.

Montse Tomàs, adjunta a Infermeria del CAR de Salou, ha apuntat que "fa temps que vam detectar certes mancances a nivell informatiu entre les mares i pares que venien a la consulta i que per manca de temps no es podien resoldre de forma òptima". Aquest va ser el punt de partida d'aquesta iniciativa, que neix amb una periodicitat bimestral però que anirà creixent o incorporant noves temàtiques en funció de la demanda de les famílies.

Per a la regidora d'Infància, Julia Gómez, "tenim un CAR que és un referent al territori i confiem que aquesta nova iniciativa serà una experiència exitosa". Gómez ha agraït la col·laboració i implicació dels professionals sanitaris de Salou que permeten oferir aquest nou servei sense cap cost. Ha destacat, a més, que l'espai d'infància municipal obre al públic tots els matins des del passat mes de febrer i que des d'aleshores "buscàvem dotar l'espai d'activitats no només per a infants, sinó també per a pares".

Per participar a l'Escola de Mares i Pares de Salou cal inscriure's prèviament per a cada xerrada. Les inscripcions, que estan obertes a tota la població, són gratuïtes i s'han de fer a les mateixes instal·lacions d'El Carrilet. El límit d'aforament és de 33 persones.

Darrera modificació elDijous, 06 Desembre 2018 10:51

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web