Menu
RSS

unnamed

Un grup d’artistes urbans reinterpreta les imatges de Nadal

Un grup d’artistes urbans reinterpreta les imatges de Nadal

Un grup de nou joves artistes urbans del territori es troben darrera de la nova proposta artística del programa nadalenc de Salou. Es tracta d’una exposició col·lectiva que s’inaugura avui, a les 19 hores, a la Torre Vella i que aportarà un nou punt de vista a les imatges tradicionals d’aquestes festes. Noves tendències artístiques que conviden a fer una lectura innovadora d’una de les èpoques més tradicionals de l’any.

Amb el Nadal com a punt de partida, diferents artistes de graffiti s’han reunit aquesta setmana a la Masia Tous per donar forma a les seves creacions, convertint l’equipament de Joventut en un espai de difusió entorn les pràctiques contemporànies vinculades a l’art urbà o ‘street art’. Són artistes d’entre 25 i 35 anys vinguts de  punts de la província com Riba-roja d’Ebre, Valls, Ascó, Constantí, Reus, Alforja o Salou, que aporten la seva particular visió del Nadal.

Un d’ells és en Xavier Oliach, alter ego de Gasic Painter, que explica que “som un grup d’amics que ens ajuntem sovint per pintar obres al carrer. Cadascú amb les seves tècniques i amb les seves formes d’expressió. Cada obra és el reflex de l’estil de cadascú de nosaltres”. Sobre el procés creatiu que han seguit, Oliach comenta que “el Nadal no és un tema que haguem tractat abans, però aquesta proposta és una manera d’obrir la ment a nous temes. Ens serveix per reinterpretar les imatges clàssiques del Nadal i aportar cadascú la seva visió del que representa aquestes festes per a ell”.

Els artistes seleccionats, a més de Gasic Painter, són Arnau Casanoves, Xavi Bonillo, A la Sombra (Henry Knight i Ferran Orta), Foham Fonezs Gallery, Enguany, Josep Prous (Rustik studio) i Gotadeabryl. Tots ells utilitzen diferents expressions artístiques en el seu treball i doten l’exposició d’una gran varietat d’estils gràfics. En total, la mostra compta amb 10 peces sobre un suport que és idèntic per a tots ells, un llenç d’1,6x1,3 metres sobre el qual han treballat amb aerosols, pintures i altres materials.

L’exposició, que porta per nom ‘El Nadal des de l’art urbà’, es podrà visitar de forma gratuïta fins al 13 de gener a la Torre Vella (en horari de dilluns a dissabte de 18 a 20 hores).

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web