Menu
RSS

unnamed

Diada solidària al Parc de Nadal de Salou

Diada solidària al Parc de Nadal de Salou

Avui durant tot el dia se celebra el Dia de Nadal Solidari al parc infantil situat al Pavelló d'Esports Municipal, on portant 1kg de menjar l’entrada serà gratuïta. La recollida d’aliments anirà a Càrites i l’Església Evangèlica de Salou.

El parc compta amb un ampli ventall d’atraccions i tallers pel parc, com, per exemple, 6 inflables, les màquines recreatives, una tirolina i un “jumping”, entre altres, dins del pavelló; així com els “segways”, quatre inflables més, els “toritos”, un carrusel i un taller de rugby, als carrers adjacents. També manté la col·laboració de diverses entitats com, per exemple, la Policia Local de Salou, que ofereix per les tardes tallers i jocs infantils; a més d’altres activitats i tallers de l’Associació Projectes Creatius Panda, Marieta Voltereta, Diviértete Animaciones i Espai Xic’S. Els infants assistents també poden comptar amb un espai de ludoteca i un espai de venda de les polseres solidàries Pulseres Candela. Aquesta nova edició, el parc infantil de Nadal Espai Xic’S també compta amb la col·laboració de Salou Academy Rugby Club, Kid’s & Us La Martina, Escola d’Art Marina B Cubells i Perruqueria Brull.

En aquesta edició, el parc manté obertes les portes del 27 de desembre al 5 de gener, des de les 10 del matí i fins a les 13h i des de les 16h a les 20h, excepte l’ 1 de gener i el dia 5 per la tarda que romandrà tancat. Els dies 2, 3 i 4 de gener, de 17:30h a 18:30h, els nens i nenes assistents al parc rebran la visita del patge reial.

Es mantenen els mateixos preus que l’any passat amb abonaments per a tots els dies del parc a 18€, amb abonaments del Club Xic’S a 15€; i les entrades normals a preu de 5€/dia mentre que hi ha una rebaixa pels infants que presentin el carnet de Club Xic’S fins als 3€ en el cas d’entrada diària. Recordar que els infants de 0 a 3 anys i els pares i mares tenen l’entrada lliure. Les entrades i abonaments es poden adquirir a les mateixes taquilles del Pavelló Municipal de Salou.

Aquesta edició compta amb un total de 56 persones treballant, entre els quals hi ha monitors, voluntaris, un tècnic coordinador, una promotora d’activitats, un coordinador dels monitors, i dos tècnics en prevenció i primera intervenció bàsica en emergències, tots ells de Salou, que acompanyaran els nens i les nenes que vulguin gaudir de la festa al parc infantil.

Darrera modificació elDijous, 03 Gener 2019 15:27

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web