Menu
RSS

unnamed

Salou restaurarà les antigues barques de pescadors de la platja de Llevant

Salou restaurarà les antigues barques de pescadors de la platja de Llevant

L'Ajuntament de Salou ha tret a licitació els serveis de restauració de les barques antigues que es troben a la platja de Llevant. Amb el pas del temps, la fusta de la majoria de les barques es troba molt deteriorada i ara es pretén recuperar el seu aspecte original abans que arribi la temporada turística.

Aquestes embarcacions de pescadors es van recuperar fa anys per a usos decoratius després de quedar en desús i compten amb una fusta antiga que requereix de manteniment periòdic. Després de diferents actuacions ara seran objecte d'una reparació en profunditat.

En concret, es restauraran set de les deu barques que té el consistori a la platja, a tocar de l'Espigó del Moll, i al passeig Jaume I. S'actuarà sobre les que es troben en pitjor estat i que porten per nom Salifredo, Tòful, Thalassa, Cap Salou, Santa Maria del Mar, Nieves i Jana, tot i que aquestes dues últimes no estan exposades i es troben a les instal·lacions de la Brigada Municipal.

Els treballs a realitzar consistiran en reparar les fustes trencades o podrides amb materials nous i la seva posterior pintura, tot mantenint l’aspecte original de les embarcacions, els seus colors, noms i matrícules. Cal a dir que la restauració es farà 'in situ' i que les barques es delimitaran amb tanques mentre durin els treballs.

Dilluns finalitzarà el termini perquè les empreses puguin presentar les seves ofertes. Un cop es licitin els treballs, el període d'execució previst és de tres mesos. El pressupost que destina l'Ajuntament a aquest projecte és de gairebé 17.000 euros.

Darrera modificació elDijous, 07 Febrer 2019 14:30

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web