Menu
RSS

unnamed

Darrer dia per presentar propostes als Pressupostos Participatius de Salou

Darrer dia per presentar propostes als Pressupostos Participatius de Salou

Avui acaba el termini per poder presentar propostes d'inversió als Pressupostos Participatius de Salou. Després de tres setmanes des que va començar el procés, ja s'han recollit gairebé 150 idees per part de la ciutadania que es poden consultar a internet. 

Per fer les seves propostes, els veïns i veïnes poden emplenar les butlletes que es troben a l'Ajuntament i la Biblioteca Municipal i depositar-los a les urnes habilitades per a tal efecte. Tanmateix, també es poden fer arribar les idees a través de la plataforma participa.salou.cat. L'Ajuntament de Salou hi destinarà 250.000 euros als projectes més votats.

Entre les propostes que es poden consultar a la web de participació destaquen les peticions per millorar voreres, treballs de jardineria o ampliar i fer més parcs infantils. Els criteris per considerar com a vàlida una inversió és que sigui de qualsevol àmbit de competència municipal, concreta i d’interès general.

Cal, a més, que el seu cost no excedeixi els 100.000 euros, ja que l'objectiu és executar com a mínim tres de les idees recollides. Altres requisits són, per exemple, que el seu manteniment no impliqui un cost molt elevat o que no sigui una actuació que ja s’està duent a terme o estigui en projecció.

Aquesta primera fase del procés donarà pas a la validació tècnica de les propostes rebudes, que s'allargarà fins al 22 de febrer. Serà llavors quan es doni a conèixer el llistat definitiu de projectes que passaran a la votació ciutadana i el càlcul del seu cost.

Aquesta votació, oberta a tots els salouencs i salouenques empadronats al municipi i que tinguin 16 o més anys, es farà entre el 25 de febrer i el 15 de març. La votació s'haurà de fer a través de la plataforma online participa.salou.cat. Es seleccionaran les propostes més votades fins arribar al topall de 250.000 euros.

 

Darrera modificació elDivendres, 08 Febrer 2019 13:47

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web