Menu
RSS

unnamed

Les colles Confetti, Grup Esplai i Molta Festa guanyen els premis del Cós Blanc

La colla Confetti, guanyadora del Confeti d'Or a la millor disfressa. La colla Confetti, guanyadora del Confeti d'Or a la millor disfressa.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora de Cultura i Festes, Maria José Rodríguez, han lliurat aquest divendres els premis als guanyadors del concurs del Cós Blanc 2019 en un acte celebrat al Saló de Plens de l'Ajuntament on s'ha desvetllat el veredicte del jurat.

Els premis de la Rua de lluïment del Cós Blanc 2018 s'organitzen des de fa tres anys per tal de destacar la bona feina de les colles en tres àmbits: la millor disfressa, la millor carretel·la i la millor comparsa. En cada categoria s’han premiat els dos primers classificats, el primer amb 800 euros i el trofeu Confeti d'Or i el segon, amb 500 euros.

En la categoria de millor disfressa, el primer premi se l'ha endut la colla Confetti amb la disfressa 'Steampunk'; i el segon premi ha estat per a la colla Xucurrate, amb la disfressa 'Sombrereros y conills'. El premi a millor comparsa ha anar a parat a la colla Molta Festa, deifressats de la sèrie 'La Casa de Papel' i en segona posició ha quedat la colla Picardies amb la seva adaptació d''El Gran Showman'.

En categoria carretel·la, el premi del jurat ha estat per la colla del Grup Esplai Salou, que anava de Harry Potter, mentre que el segon premiat ha estat per la colla 'Escola Elisabeth' i la seva versió de la Caputxeta Vermella. El Grup Esplai Salou, a més, també ha guanyat el premi a la carretel·la més televisiva que voten els espectadors de TAC12.

El Jurat del Cós Blanc el van formar el tècnic de Festes de Tarragona, Xavier González; els periodistes Ricard Checa, Teresa Clavé i Jordi Vinyoles, i el compositor municipal, lletrista, guionista, actor i director, Toni Romera; sota la presidència de la regidora de Cultura i Festes.

L’acte d'aquest divendres també ha servit per fer l’acte de lliurament dels premis del concurs de fotografia de la Festa Major d’Hivern 2019, un acte organitzat per la seu del Campus Extens de la URV a Salou i on han participat una quarantena de treballs que estaran exposats al passadís del Teatre Auditori fins el dilluns 18 de març. 

La guanyadora d’aquesta edició ha estat la Silvia Lucas Cuenca, amb un primer premi dotat amb 200 € i un lot de productes de la Botiga de la URV. El segon premi ha anat a parar a la Natàlia Celino Peixoto Carneiro i la fotografia de l'Elisabeth Fernández López ha rebut una menció especial del jurat.

A l'acte també s’ha presentat i projectat el DVD de la Festa Major Salou 2019 que, posteriorment, s'ha lliurat en un USB a les colles assistents i un metacrilat commemoratiu de la Festa Major d'Hivern 2019. També s’ha aprofitat l’ocasió per felicitar les colles que enguany celebren un aniversari, com és el cas de la Colla Las Prisas (25 anys), la Colla Julivert (10 anys), i les colles Associació Connecta’t Jove i Associació Slot Salou (5 anys).

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web