Menu
RSS

unnamed

El programa Salou Actiu torna amb noves propostes de lleure

El programa Salou Actiu torna amb noves propostes de lleure

L’Ajuntament de Salou ha dissenyat el nou programa Salou Actiu d’aquesta primavera 2019, que compta amb un gran ventall d’activitats gratuïtes per als veïns i veïnes de Salou que van des de sortides culturals fins a tallers creatius o formatius. Les inscripcions es podran realitzar del dimarts 2 d’abril fins al dijous 4 d’abril (persones empadronades a Salou); i el divendres 5 d’abril (la resta), en horari de 10 a 14h al departament de Cultura de l’Ajuntament de Salou.

Algunes de les propostes dins aquesta nova edició del Salou Actiu són els tallers de Ball Folk, el del Ball de Panderos, d’escriptura terapèutica o el de Phototransfer i el de fotografia d’autoretrat. També es podrà gaudir de la Capseta de Música adreçada a infants de fins a 3 anys, i de les classes de Flabiol i Tamborí, entre d’altres tallers; així com d’unes sessions inicials per als qui necessiten una primera introducció a la llengua catalana.

A més, el Programa Salou Actiu Primavera 2019 inclou el cicle de conferències musicals, a càrrec de Carme Domingo, llicenciada en Filosofia i professora de música, per conèixer des del nacionalisme musical fins les avantguardes artístiques del segle XX.

Pel que fa ales sortides, s’han preparat visites guiades a Roda de Berà, amb visita al Museu de la Ràdio Luís del Olmo, Roc de Sant Gaietà i la Capella de Mas Carreras el 26 d’abril; la sortida ‘Caminant per la història de Salou’, a càrrec de l’historiador Pedro Otiña, els dies 2 i 4 de maig; visites a la Catedral de Tarragona (8 de maig); i l’activitat d’snorkel amb oceanògrafes a Cala Crancs el 15 de juny, entre d’altres sortides.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web