Menu
RSS

unnamed

L'associació d'empresaris de Salou s'encoratja a seguir vetllant per la imatge del comerç

L'associació d'empresaris de Salou s'encoratja a seguir vetllant per la imatge del comerç

Deu anys d'ascensió constant. El teixit comercial de Salou es va reunir ahir en un acte social per celebrar el seu desè aniversari com a entitat econòmica del municipi que vetlla pels interessos generals del sector. Una nodrida representació dels més de 150 socis que actualment integren l'associació es van trobar al restaurant La Terrassa del Nàutic per fer balanç de la seva trajectòria. Empresaris amb més de 50 anys al capdavant d'establiments pioners a Salou i joves emprenedors van gaudir d'una trobada color fúcsia en què van intercanviar punts de vista vers l'actual situació comercial del municipi.

El president de Shopping Salou, Juli Vilaplana, va remarcar que "les fites assolides ho han estat gràcies a l'esforç conjunt de tots. Hem passat de ser 'els botiguers' a ser un col·lectiu que contribueix exponencialment al progrés de Salou". Tanmateix, va dir que encara 'hi ha molta feina a fer' i va encoratjar a seguir lluitant per dignificar el comerç local: "Cal millorar la imatge del comerç de Salou, la qual cosa implica també la voluntat política del govern per aconseguir-ho."

En aquest sentit, l'associació forma part de la Taula de dinamització del comerç i la restauració de la regidoria de Promoció Econòmica i del Consell Rector del Patronat de Turisme. Dues plataformes municipals que tenen un caràcter participatiu i d'implicació dels diferents agents que desenvolupen Salou comercial i turísticament, afavorint el desplegament coordinat de les accions proposades en llurs Plans estratègics. També treballen juntament amb PIMEC Comerç i participen a la Taula contra el top manta'`, integrada per representants comercials, polítics i policials del territori. 

noticia2

Un altre dels objectius en el seu full de ruta a curt termini és instar els agents responsables a fer promoció del municipi i el comerç durant tot l'any. Demanen que es promoguin accions i paquets promocionals en temporada baixa per captar i consolidar el turisme de proximitat. 

D'altra banda volen donar embranzida als cursos de formació per al petit comerç i projectar el Curs d'Auxiliar de Comerç i Atenció al Client, emmarcat en el pla 'Fem Formació per a joves' de la regidoria d'Ocupació, per cobrir les necessitats i els perfils laborals que té el sector comercial de Salou. 

Enguany, com a novetat, l'associació canviarà el seu nom i es definirà amb la marca que fins ara identificava el seu pla de dinamització, Shopping Salou Comerciants i Empresaris. Una marca molt arrelada entre els seus clients i "molt ben posicionada" a internet, va recordar el president. Així mateix, s'invertirà en la creació d'una nova pàgina web amb una imatge més actual que permeti l'optimització del portal. També s'aposta de manera ferma per fer la promoció del comerç local a través de les xarxes amb la difusió de les campanyes anuals i dels associats.

Darrera modificació elDivendres, 05 abril 2019 14:24

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web