Menu
RSS

unnamed

Salou recupera la programació del TAS amb El Monaguillo, Quim Masferrer i Sau

Salou recupera la programació del TAS amb El Monaguillo, Quim Masferrer i Sau

Aquest dissabte 27 d’abril, a les 21 hores, arrencarà una nova temporada al Teatre Auditori de Salou (TAS) amb el monòleg d’El Monaguillo ‘¿Sólo lo veo yo?’. L’Ajuntament de Salou recupera aquesta primavera la programació cultural del TAS amb una quinzena d’espectacles que ha dividit en cinc grans blocs; el primer, amb artistes de primer nivell l’encetarà El Monaguillo amb una col·lecció dels seus millors monòlegs, antologia de les seves reflexions i un passeig per la seva infantesa.

Un altre dels espectacles programats és ‘Bona Gent’, que oferirà Quim Masferrer el divendres 3 de maig. Es tracta d’un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista.

En l’apartat musical en la nova temporada hi haurà cabuda per SAU30 (2 de juny), un projecte que es va formar per commemorar els 30 anys de Sau, i que ha servit per retornar als escenaris dues dècades més tard de la seva desaparició tot l’equip que formava part d’una de les bandes essencials del nostre país.

També en l’àmbit musical, però en la vessant més clàssica, arribarà el concert ‘Tants caps, tants barrets’, el D’uo D’Au, format per la soprano Cristina Ruiz i la pianista Sandra García. Es tracta d’una proposta de concert molt variada amb la idea d’arribar a tota mena de públic (8 de juny).

El cinema també hi tindrà cabuda al TAS amb la projecció de la pel·lícula ‘Comandante Arian’ i seguidament col·loqui a càrrec d’Alba Sotorra (7 de juny). El film va ser finalista als premis Gaudí 2019 a millor documental i és obra de la directora que va ser guanyadora de la mateixa categoria al 2016 amb la seva primera pel·lícula, ‘Game Over’. Es tracta d’una història sobre l’emancipació i la llibertat d’un batalló de dones en ple front de la guerra de Síria.

D’altra banda, un dels apartats destacats seran els espectacles infantils, amb ‘El llibre de la Selva’, a càrrec de Magatzem d’Arts (12 de maig), i el ‘Pot Petit en concert... al teatre’, un concert-espectacle participatiu amb música en directe i titelles (9 de juny).

El monòleg ‘Lo que yo sé de las mujeres’, a càrrec de Fernando García Torres, obrirà el 9 de maig les sessions d’humor amb entrada gratuïta, que continuarà amb les anomenades ‘Sessions golfes’ (6 de juny), que reuniran dalt l’escenari els més freaks del teatre improvisat.

Dins de la programació del TAS també hi haurà unes jornades de cant coral que posaran de relleu les formacions locals i que se concentraran durant tot el mes de maig amb cinc sessions d’entrada lliure. Les propostes van des de l’actuació de les corals de les escoles de Salou (8 i 9 de maig) o un ‘Remix’ de les diferents formacions de l’Escola Municipal de Música, el Cor Infantil, Cor Mitjà, Cor Duorum i Cor Rapsòdia (11 de maig); fins a l’actuació conjunta del Coro Vasco Ama-lur, la Coral Eixàricia i la Coral Alborada a l’església de Sant Jordi (19 de maig), o l’espectacle ‘Perquè ens dona la gala’, del Cor Jove Vila de Salou (19 de maig).

Darrera modificació elDijous, 25 abril 2019 19:15

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web