Menu
RSS

unnamed

Jornada de voluntariat “Let’s Clean Up Europe!” per netejar la platja Llarga de Salou

Jornada de voluntariat  “Let’s Clean Up Europe!” per netejar la platja Llarga de Salou

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou ha decidit sumar-se a la iniciativa europea “Let’s Clean Up Europe!”, la qual se celebra entre els dies 11 i 13 de maig a 27 regions europees. Dins aquest marc, la regidoria ha programat una jornada de neteja el proper dissabte 11 de maig al llarg de tot el matí, de 10 a 13 hores. L’activitat, adreçada a tots els públics, se centrarà en netejar l’espai de la Platja Llarga, però també es complementarà amb tallers i sorteigs pels participants.

Ja s’han inscrit prop de dues-centes persones a la jornada de voluntariat que organitza GK Projects en col·laboració amb l’Ajuntament i altres espònsors.

Aquesta jornada se suma a les que s’han organitzat arreu de les ciutats on la ciutadania pot participar, de manera voluntària, en diferents accions de neteja dels espais naturals, com boscos, platges, rius o rieres. La Comissió Europea fomenta les accions per sensibilitzar les persones sobre l’abast del problema dels abocaments incontrolats i promoure canvis en els hàbits i el comportament dels ciutadans. Més informació a www.gkprojects.org

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web