Menu
RSS

unnamed

Gastrotour, la cita amb les tapes de Salou, torna del 17 al 26 de maig

Gastrotour, la cita amb les tapes de Salou, torna del 17 al 26 de maig

L'alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb la regidora de Promoció i Dinamització i Empresarial, Comerç, Mercats i Consum, Martina Fourrier, han presentat aquest dimarts la vuitena edició del Gastrotour Salou 2019 al restaurant La Pasión, establiment que va guanyar el premi a la millor tapa l'any passat.

A l’acte també hi han assistit també Manel Grau i Francesc Soler, representants de San Miguel, així com Pep Moreno, president de l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Salou, que participa per primera vegada en aquesta ruta de tapes, a més de representants de l’Associació Shopping Salou.

Gastrotour se celebra enguany del 17 al 26 de maig amb la participació de 64 restaurants que oferiran les seves degustacions amb una beguda al preu unitari de 2,50 euros. Com a novetat, sis establiments participants oferiran un menú amb 5 tapes i un postre, acompanyat de la cervesa Magna de San Miguel. El preu d’aquest menú és 20 euros.

Els més petits també podran gaudir de l’experiència amb la ruta babyTour que ofereixen alguns dels establiments (degudament identificats al llibret), dedicada en exclusiva a les degustacions infantils; per tal de permetre fer recorreguts en família i adaptant les tapes a tots els paladars.

Pel que fa als premis, totes aquelles persones que facin 10 degustacions poden omplir la butlleta de darrere del programa, votar la millor tapa, la tapa més original, i el millor servei i dipositar-la en les urnes distribuïdes en cadascun dels establiments participants per entrar en el sorteig de diferents premis.

A més, també es durà a terme un concurs fotogràfic per xarxes socials amb el hashtag #ConcursGastrotour2019. Els premis en joc són dues entrades a Port Aventura, una experiència gastronòmica per a dues persones i dues entrades dobles per visitar la fàbrica de San Miguel

Un any més, l’Associació Shopping Salou col·labora amb el Gastrotour amb el Shopping Tour amb una campanya que consisteix en què els clients dels establiments associats rebran una bossa de Shopping Salou amb cada compra.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web