Menu
RSS

unnamed

La Gira dels 30 anys de SAU arriba al TAS de Salou

La Gira dels 30 anys de SAU arriba al TAS de Salou

L’espectacle SAU30 arriba al Teatre Auditori de Salou el proper diumenge 2 de juny. És el projecte que es va formar al 2018 per commemorar els 30 anys de SAU i que ha servit per retornar als escenaris -dues dècades més tard de la seva desaparició- a tot l’equip que formava part de SAU i mantenir el record i homenatjar a Carles Sabater.

Des de músics, fins a tècnics, road mànagers i, en definitiva, l’estructura que el va convertir en un dels grups més importants de l’escena catalana. Ells són: Carles “Xarli” Oliver (bateria) Quim “Benítez” Vilaplana (bateria) Pep Sánchez (baix), Jordi Mena (guitarra), Josep Lluís Pérez (guitarra) Ramon Altimir (teclats) Gerry Duffy (veus i percussions) Pep Sala (veu, guitarra i piano) compositor de SAU i membre fundador del grup Juntament amb Carles Sabater i Joan Capdevila, entre d’altres.

El 31 d'Octubre de 1987, SAU feia la seva primera actuació a les Tallades, a Vilanova de Sau (Osona) i allà començava un viatge que el portaria a ser un dels grups de pop rock català més important i internacional de tots els temps. Aquest viatge, finalitzava la matinada del 13 de febrer de 1999, amb la mort de Carles Sabater, després d'un concert.

Durant els seus 12 anys d’existència, SAU va assolir un èxit inqüestionable, va ser una de les bandes catalanes que més discos ha venut en tota la seva història i va tenir un públic que, tot i la desaparició del grup, encara a dia d'avui es manté fidel. 

SAU30 s’ha concebut des del record de les espectaculars gires de la banda. Cada detall ha estat pensat perquè el viatge al món SAU sigui en primera classe, i fer-nos reviure la sonoritat, la imatge, l’esperit i sobretot, la màgia de SAU. L’escenografia de l’espectacle ha estat dissenyada per Lluís Martí, tècnic de llums de SAU (1989-99) que juntament amb Carles Sabater, va ser autor de totes les escenografies de SAU, entre elles les de gires espectaculars com, “El més gran dels pecadors” o “Junts de nou per primer cop”.

Le entrades tenen un cost de 18 euros i es poden comprar de manera anticipada abans del dia de l’espectacle, de dilluns a divendres, de 10 a 14h a la regidoria de Cultura de l’ajuntament (passadís del TAS); a taquilla dues hores abans de l’espectacle; o en línia a la web https://www.bacantix.com/salou.

Darrera modificació elDimecres, 22 Maig 2019 05:47

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web