Menu
RSS

unnamed

Una trentena d'entitats de Salou surten al carrer aquest dissabte

Una trentena d'entitats de Salou surten al carrer aquest dissabte

Coincidint que el dia 4 de juny es commemora el Dia de l’Associacionisme Cultural, 36 associacions de Salou participaran aquest dissabte, 1 de juny, en una nova edició de la Fira d’Entitats.


Per novè any consecutiu, aquest esdeveniment vol donar a conèixer les activitats que es duen a terme al llarg de l’any en les seves respectives feines associatives. La trobada arrencarà a les 10 del matí i, s’allargarà fins a les 20 hores.

La mostra, que s’ubica al passeig Jaume I, al costat de la plaça de les Comunitats Autònomes, anirà oferint al llarg del dia diverses activitats complementàries com una exposició a càrrec del Club de Vehicles Clàssics de Salou, a les 10:30h; una sessió de zumba a càrrec de Tennis Salou H2O, a les 11h; havaneres Bona Mar de l'Associació de Jubilats Esplai, a les 12h, i posteriorment floklore aragonès a càrrec de l'Asociación Cultural Aragonesa.

També es podrà gaudir a la tarda del Ball de Bastons, Espases, Pastorets, Nanos i Mulassa, a càrrec de Sal-i-ou, a partir de les 17:30h. Posteriorment, a les 18h, concert d’urban music de May i xerrada 'El cavall. Una visió natural i ètica, a càrrec d'Equi Lliure Club Hípic. A les 18:30h es farà una exhibició de música llatina amb el grup Salsa 4G.

Les entitats participants en aquesta novena Fira d'Entitats són: Grup de Dones de Salou / Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí / Associació de Veïns Salou Est / Club Excursionista Salouenc / Asociación de Cubanos en Cataluña 2013 / AICUC – Associació Intercomarcal de Consumidors i Usuaris de Catalunya / Club Nàutic de Salou / Huellas Callejeras Costa Daurada / Sociedad Civil Catalana / Asociación Cultural Aragonesa / Tennis Salou H2O / EFB Salou Costa Daurada / Creu Roja / Assemblea Nacional Catalana (ANC) / Òmnium Cultural / Peña Madridista Salou / Associació Arrels al Cel / Unió Deportiva Salou / Caritas Salou / SOS Gat Salou / Asociación Eluzai / Asociación de Ayuda al Discapacitado / Equi Lliure Club Hípic / Cooperació Activa al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre / Secció Comarcal URE Costa Daurada / Club Natació Salou i Aiguamarina / Associació Familiars Malalts d’Alzheimer Salou / ANANN – Associació Nacional d’Ajuda a Nens Necessitats / Associació Sal-i-ou. Bestiari, balls tradicionals i populars / Salou Associació Rugby Club / Club Triatló Salou / Fatick du Futur / Associació Teatre Bambolines de Salou / Policia Local de Salou / Club Vehicles Clàssics Salou / Associació Jubilats Esplai Salou.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web