Menu
RSS

unnamed

La Generalitat licitarà en unes setmanes el projecte per desenvolupar el tren tramvia

La Generalitat licitarà en unes setmanes el projecte per desenvolupar el tren tramvia

La Generalitat ha comunicat aquest dijous a l’Ajuntament de Salou que abans de l’estiu licitarà tres projectes per desenvolupar el tren tramvia, segons ha informat el consistori salouenc.

Representants de les dues administracions s’han reunit aquest dijous per tractar l’evolució dels treballs tècnics per a la implantació de la nova xarxa viària a Salou i Cambrils, un cop es desmantelli l’actual per la posada en marxa de la variant del Corredor Mediterrani.

La conselleria de Territori ha encarregat a FGC que redacti els projectes necessaris per tirar endavant l’obra. En concret, properament es licitarà un Pla Especial d’Urbanització i Ordenació, un projecte d’infraestructura ferroviària i un altre d’operadora.

La Generalitat també incidirà en demanar la col·laboració de l’Estat per a la transferència de les corresponents competències en el traçat que han de facilitar la construcció del tren tramvia.

En la trobada hi ha participat el president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Ricard Font, el director general d’Infraestructures de Mobilitat, Xavier Flores, el director de la Xarxa Ferroviària i Projectes, Pere Mateu, l’alcalde de Salou en funcions, Pere Granados, el regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, i l’arquitecte municipal. Per Granados, "ha estat una reunió altament positiva i aclaridora".

Darrera modificació elDivendres, 14 Juny 2019 11:05

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web