Menu
RSS

unnamed

La campanya 'Mantén Salou Net' tindrà una quinzena de punts informatius aquest estiu

La campanya 'Mantén Salou Net' tindrà una quinzena de punts informatius aquest estiu

La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou impulsa un any més, a través de Mantén Salou Net, la campanya informativa 'I tu ja tries?' durant aquests mesos d’estiu, per tal de fomentar en qualitat i quantitat la recollida selectiva al municipi en tots els àmbits d’actuació.

Aquesta campanya està formada per un conjunt d’accions, entre les quals es troben visites a mitjans i grans productors, tallers a les escoles, parades informatives i de repartiment de material, actuacions a les platges, patrulles de vigilància pels bons hàbits de la ciutadania i actuacions específiques sobre les responsabilitats de tenir animals domèstics.

A més, també es col·locaran diversos punts d'informació durant l’estiu on la població podrà passar a recollir les seves bosses trio per la recollida selectiva.

La regidora de Medi Ambient, Julia Gómez, ha assenyalat que "gràcies a aquesta iniciativa es pretén donar compliment al Programa general de prevenció i gestió de residus i recursos de Catalunya 2013-2020 (PRECAT20), així com continuar fomentant la col·laboració dels establiments d’hostaleria i grans supermercats, catalogats com a grans productors, per tal millorar la qualitat dels residus recollits".

L'Ajuntament informa que la iniciativa també té com a objectiu visitar la resta d’establiments generadors de residus per tal de sensibilitzar-los amb la necessitat de reciclar i informar-los sobre el servei de recollida porta a porta del cartró comercial perquè s’hi adhereixin.

Cal recordar que la ciutadania pot col·laborar amb l’Ajuntament en el manteniment de la ciutat a través de l’App Cuida Salou, on es pot informar sobre incidències a la via pública. Per a més informació també es pot trucar al telèfon 900 101 613, consultar la pàgina web www.saloumesnet.cat i les xarxes socials de Mantén Salou Net, així com enviar un correu electrònic a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .

Mantén Salou Net col·locarà els següents punts informatius durant els mesos d’estiu:

14 de juny: Mercat Municipal de 10h a 14h

21 de juny: Carrer Replanells de 16h a 20h

28 de juny: Plaça de la Província de 16h a 20h

1 de juliol: Plaça de la Sardana de 16h a 20h

5 de juliol: Avinguda Pau Casals de 16h a 20h

12 de juliol: Cala Crancs de 16h a 20h

19 de juliol: Parc Albinyana de 16h a 20h

26 de juliol: Urbanització Xalets de 16h a 20h

29 de juliol: Urbanització Miradors de 16h a 20h

9 d’agost: carrer Arquitecte Ubach de 16h a 20h

23 d’agost: Plaça Catalunya de 16h a 20h

6 de setembre: Festa Rei Jaume I de 16h a 20h

13 de setembre: Plaça de la Pau de 16h a 20h

20 de setembre: Plaça de la Segregació de 16h a 20h

27 de setembre: Mercat Municipal de 10h a 14h

Darrera modificació elDivendres, 14 Juny 2019 15:55

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web