Menu
RSS

unnamed

Granados reparteix les onze àrees de govern entre els set membres del seu equip

Granados reparteix les onze àrees de govern entre els set membres del seu equip

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha signat 4 decrets relatius al nou Cartipàs Municipal pel mandat 2019-2023. D'aquesta manera, el govern municipal es divideix en onze àrees de govern, mentre que Marc Montagut i Jesús Barragán es mantenen com primer i segon tinent d'alcalde dels sis que hi ha.

En el repartiment de les delegacions, Marc Montagut, 1 Tinent d'alcalde, es manté com a regidor de Gestió del Territori. Jesús Barragán, que també serà 2n Tinent d'alcalde, conserva les àrees de Serveis Generals i la d’Hisenda i Gestió Econòmica, i suma les competències de la regidoria de Dinamització i Servei d’Ocupació i Dinamització laboral.

La única dona en el govern municipal, Julia Gómez, es farà càrrec d'una nova regidora de la Dona. A més de ser 3a Tinent d'alcalde, Gómez dirigirà i gestionarà les àrees de Seguretat Ciutadana i Mobilitat; de Serveis Educatius, Lleure i Esport.

Pel que fa als nous membres que entren a l'equip de govern, Héctor Máiquez, 4t Tinent d'alcalde, gestionarà l’area de Dinamització Econòmica i Ocupació i les regidories de Sanitat i Salut Pública, i de Foment de l’Esport. Xavier Montalà serà 5è Tinent d'alcalde i portarà les àrees de Benestar i Serveis Socials, i de Serveis Culturals i Relacions Ciutadanes. 

Per últim, Pedro Madrona, 6è Tinent d'alcalde, es farà càrrec de les regidories de Control Executiu de Concessions i Contractes; de projectes Urbans i Platges; i de la Gent Gran.

Segons l'alcalde, "aquesta nova organització del govern i la distribució de funcions s'ha fet valorant les necessitats reals que la maquinària politica i administrativa de l'Ajuntament ha d'atendre i sobretot amb vistes a poder gestionar les diverses matèries d'acord amb els objectius polítics marcats, amb prioritat de servir a les persones, per incrementar la seva qualitat de vida, el seu benestar i l'ocupació; sense descuidar que la nostra promoció de l'economia i el turisme és fonamental per assolir aquests objectius".

El govern s’organitza, doncs, en les àrees d’Alcaldia; la de Promoció Turística, Estratègies, Projectes i Dinamització Turística (Patronat de Turisme); la de Serveis Generals; la de Noves Tecnologies; la d’Hisenda i Gestió Econòmica; la de Gestió del Territori; la de Dinamització Econòmica i Ocupació; la de Seguretat i Mobilitat; la de Benestar i Serveis Socials; la de Serveis Educatius, Lleure i Esport; i la de Serveis Culturals i Relacions Ciutadanes.

 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web