Menu
RSS

unnamed

Salou registra set milions de pernoctacions durant la campanya turística

Salou registra set milions de pernoctacions durant la campanya turística

La localitat de Salou, el principal nucli turístic de la Costa Daurada, ha registrat aquesta temporada 7 milions de pernoctacions, 300.000 menys que l'any passat.

L'alcalde, Pere Granados, ha destacat que les xifres han superat les expectatives previstes i ha qualificat de "bona" la temporada, tenint en compte que la de l'any passat va ser una campanya "rècord i històrica". El pes del turisme rus s'ha reduït tres punts respecte la temporada passada i ha baixat del 18 a un 15% del total. Per contra, el mercat espanyol, amb un pes del 36%, ha repuntat dos punts i el francès, que ha representat el 13% del total, ha crescut un punt. El britànic s'ha reduït un punt, fins a situar-se en el 18%.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha recordat que el mercat rus ha anat enguany a la baixa per qüestions conjunturals de l'economia del país, però ha destacat que la davallada s'ha produït en totes les destinacions i que Salou "segueix mantenint el lideratge" en aquest mercat. A més, el batlle salouenc ha insistit que seguiran treballant en la captació de turistes russos perquè es tracta d'un mercat "important" per Salou i la ciutat hi està "molt ben posicionada".

De cara a les accions per al 2015, l'alcalde ha avançat que es concentraran a reforçar i consolidar mercats tradicions que tenen un bon comportament com són l'espanyol, el francès, el britànic o l'irlandès. En paral·lel, es treballaran mercats com els de Kazakhstan o l'Azerbaidjan, a més "d'impulsar accions de desestacionalització treballant segments i mercats de turisme esportiu i familiar, turisme sènior, turisme escolar i turisme d'escapada i proximitat, en temporada baixa".

Per la seva banda, el regidor de Turisme i president del Patronat, Benet Presas, ha remarcat que el mercat britànic té perspectives de creixement, com l'irlandès i el francès. Tot i això, ha insistit en la necessitat de "reforçar encara més el mercat espanyol perquè és el primer de la nostra destinació". El regidor ha avançat importants accions i campanyes de comunicació a Espanya i França, així com als mercats anglès i irlandès, però també a Bèlgica i els Països Baixos.

Darrera modificació elDivendres, 14 Novembre 2014 09:48

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web