Menu
RSS

unnamed

Els alumnes de Salou, per sobre de la mitjana catalana a les proves de competències bàsiques

Els alumnes de Salou, per sobre de la mitjana catalana a les proves de competències bàsiques

Salou ha revalidat les bones dades educatives en les proves de competències bàsiques ja assolides l’any passat. Així s'ha donat a conèixer avui, després de la reunió de la Taula Mixta d’educació que ha comptat amb la presència de l’alcalde, Pere Granados i de la regidora d’Ensenyament Julia Gómez –com a representants municipals–, així com la delegada territorial d’Ensenyament, Mª Àngels Gonzàlez, qui ha explicat que xifres en mà “s’han donat uns boníssims resultats en les proves d’aptitud dels alumnes de 4t d’ESO s’han situat a les franges mitges altes, per damunt de la mitjana del conjunt de Catalunya”.

 

A més, ha avançat que de cara al proper curs hi ha consolidat el pla educatiu amb una oferta de manteniment que ve donada per una estabilitat poblacional. Actualment, a Salou hi ha escolaritzats 2305 alumnes a infantil i primària i 1259 més a ESO i batxillerat.

A la reunió de coordinació entre Generalitat i Ajuntament també s’ha posat damunt de la taula que el proper curs començarà amb 24 places a parvulari i que a ESO i batxillerat hi ha 1,25 places per alumne; per tant, amb una oferta suficient i consolidada. En aquest sentit però, la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, ha obert la porta a que de cara al proper curs hi hagi una ampliació de l’oferta, en la qual s’està encara treballant. La regidora també ha valorat molt positivament la feina que es du a terme en el marc d’aquestes reunions i la bona entesa que existeix al departament en benefici dels alumnes i professors de Salou.

Darrera modificació elDijous, 27 Novembre 2014 20:03

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web