Menu
RSS

unnamed

Les dues regidores d'Unió entren al govern de Granados

Les dues regidores d'Unió entren al govern de Granados

Pere Granados torna a governar en majoria. Aquest divendres, en compareixença urgent, l'alcalde de Salou ha donat a conèixer que les dues regidores d'Unió Municipal de Catalunya (UMdC) a l'Ajuntament, Martina Fourrier i Núria Buira, entraran a formar part del seu equip de govern. 

A partir d'avui mateix i pels sis mesos que queden de legislatura, Fourrier es farà càrrec de la regidoria d'Acció Social, mentre que Buira dirigirà les àrees de Salut Pública i Medi Ambient. Aquestes regidories estaven fins ara en mans de Ramon Pascual, que mantindrà les competències de Seguretat Ciutadana, Protecció Civil i Mobilitat. 

L'alcalde ha agraït el paper que han tingut ambdues regidores des del trencament del pacte amb el PP, ara fa sis mesos, "vital per donar estabilitat al govern i prioritzar l'interès de la ciutat". Granados ha explicat que "vam viure moments difícils amb la negociació del nou CRT on vaig comptar amb el suport de la Martina quan dins del propi govern s'estaven produint moviments de gent que prioritzava qüestions partidistes". Aquest va ser, segons ha dit, el detonant de la seva bona sintonia. "Entenem que no podien quedar al marge del govern. Aportaran molt més des de dins que des de fora", ha apuntat.

"Portem cinc mesos parlant i buscant punts comuns per fer un projecte de ciutat per Salou", ha detallat Martina Fourrier. "Entrem en aquest govern perquè volem reforçar-lo i que sigui un govern estable i fort. Esperem estar a l'alçada", ha assenyalat la regidora. Fourrier, a més, ha assenyalat que amb aquest pacte "es torna a col·locar tot al seu lloc després de presentar-nos a les eleccions amb la nostra marca blanca". "Jo sempre he sigut una dona de CiU i ara les aigües tornen al seu curs", ha rematat.

Granados ha insistit que aquest pacte "prioritza l'interès de Salou" i ha manifestat que es tracta de "trencar amb la forma de fer política. Busquem el bé de la ciutat per damunt de les ideologies". En aquest sentit, el batlle ha obert la porta a futurs pactes assegurant que "estem oberts a incorporar qualsevol altre posicionament que s'hi vulgui sumar sempre que davant de tot prioritzi un projecte de ciutat".

Amb aquesta nova reestructuració, el govern municipal torna a ser majoria al saló de plens, amb onze cadires de les vint que conformen la corporació. A les dues regidores d'UMdC cal sumar els set representants de CiU-FUPS, el regidor d'UTPS, Ramon Pascual, i la regidora no adscrita Reyes Pino.

Darrera modificació elDimarts, 02 Desembre 2014 13:23

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web