Menu
RSS
Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Diari La Vila. notícies de Cambrils, Salou i Vila-seca

Publicació independent de la Costa Daurada. Notícies d'actualitat de Cambrils, Salou i Vila-seca

Escuts de policia per lluitar contra el càncer infantil a Cambrils

La Policia Local de Cambrils s’ha adherit a la campanya solidària 'Pels valents' per ajudar a fer realitat el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa. La iniciativa solidària, que ha estat impulsada de manera voluntària per un grup d’agents, consisteix en regalar escuts de la Policia Local de Cambrils personalitzats amb el lema de la campanya a canvi d’un donatiu de 4 euros.

Protecció Civil activa l'alerta per perill d'inundacions a tot el litoral

Protecció Civil de la Generalitat ha activat l’alerta del Pla Especial d’Emergències per Inundacions de Catalunya (INUNCAT) en base a la darrera actualització de les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) que indiquen un increment de la probabilitat i intensitat de fortes pluges a partir del migdia a tot el litoral i prelitoral, així com per les afectacions que es poden produir.

Desmantelan el antiguo lavacoches de la vía en Salou para ampliar el párking

La semana pasada se pusieron en marcha los trabajos para desmontar el antiguo lavadero de coches que hay junto a las vías del tren, en el lado opuesto a la Estación de Ferrocarril de Salou. Estos terrenos, que se encuentran al final de la calle Carril, cuentan con 910 metros cuadrados de superficie que se sumarán al solar anexo de 2.500 metros que ya se utiliza como aparcamiento de zona azul en temporada.

Segona temporada sense víctimes a les platges de Salou

Coincidint amb la finalització de la temporada de bany a les platges de Salou, des de la regidoria de Policia Local i Protecció Civil, s’ha dut a terme una valoració de la temporada. Segons ha explicat el regidor de l’àrea, David González, “podem dir que ha estat una molt bona temporada ja que no hem tingut que lamentar víctimes mortals per segon any consecutiu".

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web