Menu
RSS

Banner La Vila agenda 1

banner ILCD 4

Iván Alcalá

Iván Alcalá

Iván Alcalá Rubio. Llicenciat en Periodisme i Publicitat i Relacions Públiques per la URV. Col·labora en la secció d'Esports del Diari de Tarragona des de l'any 2008. Ha realitzat tasques de comunicació al Servei Municipal de Joventut i Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona. Ha seguit l'actualitat de Tarragona i el Tarragonès a través del diari digital Tarragona21.cat. Actualment és coordinador de redacció al periòdic La Vila. @I_alcala

‘Quiero ser el próximo candidato del PSC en Salou’

David González (Reus, 1980) entró en el Ayuntamiento de Salou en 2015. Actualmente se hace cargo de las concejalías de Seguridad Ciudadana y Movilidad, Juventud y Empleo. Es licenciado en Administración y Dirección de Empresas por la URV (2004) y Máster en Liderazgo para la Gestión Política por la UAB (2011). Desde 2014 es el primer secretario del PSC de Salou.

Seleccionen la millor proposta per la restauració de l'antic Celler de Vila-seca

Nou pas endavant cap a la conversió del Celler Noucentista de Vila-seca en un nou espai cultural. L’estudi d’arquitectura Espinet/Ubach ha estat seleccionat per un comitè d’experts com a autors del millor projecte de restauració entre els cinc que van arribar a la darrera fase del concurs públic. Ara, la tramitació seguirà el seu curs i l’adjudicació definitiva es podria signar en unes setmanes. El consistori pagarà 430.000 euros per la redacció del projecte d’una inversió total que s’aproparà als 6 milions d’euros.

Granados: ‘Com l’Estat no compleix, farem nostres les vies’

Si Foment no compleix amb el desmantellament de les vies de tren, Salou passarà a l’acció. L’alcalde, Pere Granados, denuncia “una deixadesa absoluta” per part del ministeri amb les reivindicacions ferroviàries del territori i afirma que, quan els trens deixin de passar per l’actual traçat, “farem nostres les vies”. A més, no descarta la via judicial en cas que l’Estat no compleixi amb el seu compromís d’alliberar les vies.

El concejal Pellicer se disculpa por insultar a los aragoneses

“He borrado la publicación porque me he dado cuenta de que he usado una expresión inadecuada. Pido disculpas a todo el mundo que pueda haberse sentido ofendido”. De esta manera intentaba enmendar Eduard Pellicer, concejal de ERC en el Ayuntamiento de Cambrils, la polémica generada después de llamar ‘putos maños’ a los turistas aragoneses a través de las redes sociales.

‘No som una zona turística. Som un barri on la gent viu i conviu’

“No som una zona turística. Som un barri on la gent viu i conviu. Estem cansats que no se’ns valori com a barri. Cal un canvi de xip”. Aquesta reivindicació és el punt de partida de l’Associació de Veïns Salou Est, que s’acaba de constituir per defensar i millorar la qualitat de vida dels ciutadans que viuen a l’entorn de l’avinguda de Carles Buïgas.

La Generalitat promete una nueva línea de regionales para Salou, la R17

Poco a poco se van conociendo más detalles de cómo será la reconexión ferroviaria una vez se ponga en marcha el Corredor Mediterráneo, que según las previsiones podría ser este mismo verano. El alcalde de Salou, Pere Granados, desveló que la Generalitat implantará un nuevo servicio de trenes regionales, desde Salou-PortAventura -cuya estación sigue pendiente de ejecutar- hasta Barcelona.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web