Menu
RSS

unnamed

ACN

ACN

Piden entre 6 y 15 años de cárcel por los altercados de los manteros de Salou en agosto de 2015

Los disturbios ocasionados a raíz de la muerte de Mor Sylla, el mantero que se precipitó desde un balcón durante un operativo policial en Salou en agosto de 2015, continúan pendientes de juicio. Los procesados ​​son catorce personas de origen senegalés, para los que la Fiscalía pide penas que suman 130 años de cárcel -oscilan entre los seis y los quince años-.

Mor als 82 anys el divulgador científic Eduard Punset, molt vinculat a Salou

El divulgador científic Eduard Punset ha mort aquest dimarts als 82 anys després d'una llarga malaltia. Ho ha anunciat la seva família a través de Twitter, on ha compartit un vídeo d'imatges recollides per l'equip del seu programa de TVE Redes "en homenatge a qui al llarg de la seva vida va dedicar el seu formidable talent i energia a divulgar i compartir idees i coneixements".

Un centenar de persones protesten contra el desmantellament de les vies

La Plataforma per la Defensa d'un Ferrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp) i l'Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP), conjuntament amb entitats veïnals i ecologistes, han organitzat una protesta festiva aquest dissabte a l'estació de tren de Salou per exigir que s'aturi el desmantellament de la línia de la costa de Salou-Cambrils previst amb la posada en marxa del Corredor Mediterrani.

Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web