Menu
RSS

unnamed

L'ICS tindrà central de trucades pròpia per concertar cites prèvies a l'atenció primària

L'Institut Català de la Salut tindrà central de trucades pròpia per atendre les peticions de diai hora de visita a qualsevol dels centres d'atenció primària a partir de l'1 de juliol. Fins ara, aquest servei s'oferia a través d'un sistema extern de resposta robotitzada.

L'horari d'atenció serà de 8 a 22 hores, de dilluns a divendres laborables. Amb el canvi, l'organització vol millorar l'accessibilitat dels usuaris als serveis d'atenció primària i el seu grau de satisfacció amb el servei de cita prèvia telefònica.

L'ICS també ofereix la possibilitat de programar visita de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia i treball social per Internet a través de l'adreça www.gencat.cat/ics. Aquest tràmit en línia està disponible les 24 hores, tots els dies de l'any. A més, els usuaris també poden demanar hora de forma presencial al seu CAP.

A mitjà termini, la central de trucades de l'ICS també oferirà altres serveis de promoció de la salut com, per exemple, seguiment de persones amb malalties cròniques, tasques d'enllaç entre l'atenció primària i l'atenció especialitzada o campanyes telefòniques de prevenció de la grip o dels efectes de les onades de calor.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi
DYGICOM Diseño web