Menu
RSS

unnamed

A punt la programació de la Festa Major de Sant Pere a Cambrils

  • Publicat a Cambrils

Cambrils ja ho té tot a punt per celebrar la Festa Major de Sant Pere. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza; el regidor de Cultura i Festes, Lluís Abella; i representants de les entitats de l’Arjau Vela Llatina, Gemma Pastó; el Ball de Diables de Cambrils Els Cagarrieres, Vanessa Niubó, i els timbalers Cop de Cap, Sílvia Salvadó i Joan Sedó, han presentat aquest dijous un programa carregat d’activitats marítimes, revetlles, concerts, foc, diversió i tradició.

Llegir més ...

L’EOI de Salou es projecta cap a Europa

  • Publicat a Salou

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) de Salou vol obrir-se al món. El centre salouenc ha engegat aquest curs un projecte Erasmus+ que ha permès a alguns dels seus professors gaudir de dues mobilitats a escoles d’idiomes europees per tal d’ampliar els seus coneixements i conèixer la metodologia de treball que desenvolupen escoles d’altres països.

Llegir més ...

Cataloguen fins a 300 espècies que habiten a la platja Llarga de Salou

  • Publicat a Salou

Un centenar de persones, la majoria famílies, van participar aquest dissabte al Bioblitz organitzat per l'Ajuntament de Salou a la platja Llarga. Aquesta activitat de ciència ciutadana, que prové del món anglosaxó, va servir perquè científics, naturalistes i participants exploressin per primera vegada aquest enclavament natural per tal de catalogar la seva biodiversitat i la riquesa ecològica.

Llegir més ...

L’associació Equí Lliure porta l'equitació sense ferros a Salou

  • Publicat a Societat

Muntar a cavall sense ferros, sense treure l'animal del seu hàbitat natural i sense ànim de competir. Aquesta és la filosofia de la formació NEC (Natural Equine Connection), una tendència cada cop més present en el món de la doma que posa el benestar de l’animal i el respecte a la seva naturalesa en el centre de l’acció. Ara, Salou compta amb el primer centre NEC certificat de tota la província de Tarragona.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web