Menu
RSS

banner ILCD 4

Cáritas i Eluzai reben més de 350Kg d’aliments donats al Parc de Nadal

  • Publicat a Societat

L’alcalde de Salou, Pere Granados, i la regidora d’Infància, Júlia Gómez, han lliurat la recaptació d’aliments aconseguida en el dia solidari del Parc Infantil de Nadal. El total aconseguit amb les entrades solidàries supera els 350 quilos, que s’han repartit a parts iguals entre Cáritas Salou i l’Església Evangèlica de Salou.


L’alcalde i la regidora han estat els encarregats de lliurar els aliments en les respectives seus de les entitats, on han volgut agrair la tasca de suport als més desvalguts i l’ajuda que presten aquestes entitats socials a moltes persones del municipi de manera desinteressada.

Llegir més ...

Els professors Raimon Mateu i Mercè Requesens se jubilen

  • Publicat a Societat

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha rebut a Raimon Mateu de la Casa i a Mercè Requesens Torrelles, professors de l’Institut Jaume I, en motiu de la seva jubilació. El batlle, acompanyat per la regidora d’Ensenyament, Júlia Gómez, ha volgut agrair els anys de dedicació i servei dels professors al municipi de Salou tot fent-los entrega d’una placa commemorativa.

Llegir més ...

Salou arranca la campaña navideña con el encendido de luces

  • Publicat a Salou

Este jueves Salou ha iniciado la campaña navideña con un acto de encendido simbólico del árbol de Navidad que se ha instalado en el cruce entre la calle Barcelona y la Vía Roma. En un acto con mucho ritmo y confeti, se ha dado el pistoletazo de salida oficial a la campaña comercial y de ambientación que este año se ha distribuido por las principales vías de entrada al municipio y zonas comerciales. En total, estas Navidades habrá unos 169 motivos que engalanan la ciudad.

Llegir més ...

Unes 200 persones se sumen al saludable inici de la festa del 30 d’Octubre

  • Publicat a Societat

Una caminada popular, una excursió i una pedalada ha encetat aquest diumenge un dels actes més multitudinaris de la Festa Major del 30 d’Octubre a Salou. Els tres ‘fronts’ que han reunit a unes 200 persones -tot i el vent que bufava a primera hora- han participat de manera conjunta en cada una de les disciplines: l'excursió popular organitzada pel Grup Excursionista de Salou; la bicicletada del club BTT Salou i la caminada popular que compta amb el suport del Centre d'Atenció Primària de Salou.

Llegir més ...

La AFAS entrega los premios del II Certamen Literario

  • Publicat a Cultura

La Associació de Familiars d’Alzheimer de Salou (AFAS), con la colaboración del Ayuntamiento de la localidad, hizo la entrega, el pasado día 29 de Septiembre en la Sala Costa Daurada del edificio consistorial, de los premios correspondientes a la segunda edición del Certamen Literario sobre Alzheimer.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web