Menu
RSS

La Mare de Déu de la Pineda torna aquest diumenge a l'església de Sant Esteve

  • Publicat a Vila-seca

Aquest dilluns s'ha presentat la programació de la VI Portada de la Mare de Déu de la Pineda, que organitzen cada cinc anys la Parròquia de Sant Esteve i l’Associació Amics del Santuari de la Pineda, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-seca i la Diputació. La imatge de la patrona arribarà aquest diumenge, 2 de desembre, a l'església de Sant Esteve, on hi romandrà fins al dissabte.

Llegir més ...

El TAS se transformará este sábado en 'Le Cirque de Murielle'

  • Publicat a Societat

La Asociación Oncológica Dr. Amadeu Pelegrí ultima ya los detalles finales de la que será la octava Gala Benéfica que organiza para recaudar fondos para la investigación del cáncer. La cita será un año más en el Teatre Auditori de Salou (TAS), este sábado 17 de noviembre, a partir de las 22 horas.

Llegir més ...

Escuts de policia per lluitar contra el càncer infantil a Cambrils

  • Publicat a Cambrils

La Policia Local de Cambrils s’ha adherit a la campanya solidària 'Pels valents' per ajudar a fer realitat el Sant Joan de Déu Pediatric Cancer Center de Barcelona, el centre d’Oncologia Pediàtrica més gran d’Europa. La iniciativa solidària, que ha estat impulsada de manera voluntària per un grup d’agents, consisteix en regalar escuts de la Policia Local de Cambrils personalitzats amb el lema de la campanya a canvi d’un donatiu de 4 euros.

Llegir més ...

Ferran López, nou president del Ball de Diables de Vila-seca

  • Publicat a Societat

Ferran López és el nou president del Ball de Diables de Vila-seca i relleva en el càrrec a Jordi Saltó, que portava més de set anys al capdavat de la Junta Directiva de l'entitat. Així ho ha decidit l'Assemblea General Ordinària anual que ha celebrat l'entitat i que ha comportat altres canvis provisionals abans de la celebració d'eleccions l'any que ve.

Llegir més ...
Subscripció a aquest canal RSS

Blog

DYGICOM Diseño web