Menu
RSS
Banner La Vila agenda 1

banner ILCD 4

L’Escola de Música de Salou lliura a Càritas les joguines donades pels seus alumnes

L’Escola de Música de Salou lliura a Càritas les joguines donades pels seus alumnes

Sota el lema 'Cap nen sense joguina', l’Escola Municipal de Música de Salou (EMMS) ha dut a terme, per quart any consecutiu, la campanya solidària de recollida de joguines noves o usades en bon estat entre els alumnes del centre en benefici de Càritas Salou.

La resposta, com explicava la regidora d’Ensenyament i Infància, Julia Gómez, "ha estat molt positiva. La veritat és que cada any sempre hi ha una molt bona disposició per part dels alumnes com dels seus familiars i la ciutadania a col·laborar en aquests petits detalls, però que fan que molts nens i nenes que ho necessitin puguin gaudir d’una joguina". Des de l’Escola de Música del municipi tenen una gran implicació en aquest tipus d’iniciatives, a més de l’apartat curricular, tenen molta sensibilitat cap a la realitat social del moment.

A la recollida del lot de joguines hi ha estat present la mateixa regidora, a més de la directora de l’Escola de Música, Mireia Sánchez, les quals han lliurat les joguines al responsable de Càritas Salou, Esteve Tomàs, així com diversos voluntaris de l’entitat. Tomàs ha agraït l’esforç i la solidaritat de l’EMMS i de l’Ajuntament de Salou durant aquestes dates en les que "cal estar més que mai del costat dels que més ho necessiten, i totes les campanyes que es facin des de la ciutadania o institucions són molt ben rebudes", ha dit. 

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web