Menu
RSS

610x90 La Vila

banner ILCD 4

L'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina celebra el seu 40è aniversari

El primer acte de l'aniversari va tenir lloc el passat 16 d'abril amb una trobada d'esbarts infantils. El primer acte de l'aniversari va tenir lloc el passat 16 d'abril amb una trobada d'esbarts infantils.

L'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina de Vila-seca ha programat diversos actes per celebrar els 40 anys de la seva fundació. El primer d'aquests actes va tenir lloc el passat 16 d'abril, amb una trobada d'esbarts infantils provinents de Reus, Tarragona i Santa Coloma de Queralt.

Properament, del 6 al 15 de maig, a la Sala Polivalent de l'Ajuntament hi haurà l'exposició 'L'Esbart: 40 anys en dansa', la qual s'inaugurarà el divendres 6 de maig a les 19.30 h.

El dissabte 7 de maig, la plaça d'Estudi acollirà una cercavila de l'Esbart, acompanyada dels gegants i grallers de Vila-seca  i una trobada de jotes dels grups Cap de dansa de Pinell de Brai, Grup de Jota de Paüls, Esbart Dansaire Rapitenc de Sant Carles de la Ràpita i l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina de Vila-seca, en memòria de Josep Bargalló i Badia.

Dissabte 14 de maig els dansaires i els exdansaires de l'Esbart faran l'actuació del seu aniversari a la plaça de l'Església. Dies més tard, el 22 de maig, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina es desplaçarà fins a Montserrat per fer la seva actuació i, finalment al juny, la Sala Polivalent de l'Ajuntament acollirà un acte en memòria del mestre Josep Bargalló i Badia, el qual va fundar l'Esbart el setembre de 1975, amb l'objectiu de donar a conèixer les danses que els nostres avantpassats havien creat. La primera actuació va tenir lloc el 15 de maig de 1976 en motiu de la festa de Sant Isidre.

Actualment, l'Esbart està format per 40 persones de diverses edats, sota la direcció de la Gemma Solé Castellnou.

Deixa un comentari

Especifica tota la informació requerida (*) on s'indiqui. El codi HTML no és permès.

Tornar al principi

Blog

DYGICOM Diseño web